Jump to content



mobile hard disk


gskrekos

Recommended Posts

Εχω παρει ενα φορητο σκληρο δισκο της transcend και θελω να εγκαταστησω windows xp, πως μπορω να το κανω?
Τον συνδέεις και τρέχεις το setup των ΧΡ.Όταν θα σου ζητηθεί που να τα κάνεις εγκτάσταση, λες να τα κανει στο φορητό δίσκο.Δεν είναι τίποτα το δύσκολο.Μετά πρέπει να ορίσεις να κάνει boot από τον δίσκο αυτό για να συνεχίσει την εγκατάσταση, αλλά και να ξεκινάει το σύστημα από εκεί.Καλό είναι να ορίσεις και το swap file εκεί, για να μην έχεις πρόβλημα.
Link to comment
Share on other sites

Sorry που απανταω τωρα αλλα ειχα προβλημα με την γραμμη του τηλεφωνου και συνεπως με το ιντερνετ, εχω μια παλια μητρικη asus 4 χρονων και απο οτι καταλαβα δεν το υποστηριζει ευχαριστω για την βοηθεια.

Link to comment
Share on other sites

Εχω μια ASUS CUSL2-C
Από ότι βλέπω η μητρική σου έχει 4 usb ports (2 είναι στην πίσω μεριά) ( http://active-hardware.com/english/reviews/mainboard/cusl2-c-2.htm ). Επίσης υποστηρίζει το usb legacy, άρα λογικά πρέπει να μπορεί να κάνει boot από usb hdd.Δοκίμασε να μπεις στο bios και δες εκεί τι επιλογές σου δίνει.
Link to comment
Share on other sites

Δεν γινεται να κανεις boot γιατι για πρωτη επιλογη εχει μονο την δισκετα σαν δευτερη μονο ide σκληρους σαν τριτη optical storage και τελος int network καπως ετσι, εμενα δεν με ενδιαφερει για τον δικο υπολογιστη αλλα για να μπαινω σε αλλους χωρις περιορισμους και κωδικους

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.