Jump to content



2 Προιοντα για silent pc...Μαλλον βρηκα την λυση!


PcLover

Recommended Posts

Καλησπερα...Υστερα απο ενα μεγαλο προβλημα που ειχα απο τοτε που πηρα τον υπολογιστη επειδη εκανε θορυβο σε σημειο εκνευριστικο(παραλιγο να φωναξουν οι γειτονες την αστυνομια για dbμετρηση) :p

εστειλα την προηγουμενη τριτη το pc στο e-shop να το δουν...χοντρη πατατα εκανα γιατι μου ειχαν πει 1-2 μερες και το πηρα σημερα παρ'οτι δεν με πηραν αυτοι τηλεφωνο!!

Ο θορυβος ειναι απο τα 2 ανεμιστηρακια και αποφασισα να παρω ηχομονωτικο υλικο της akasa και ενα controller παλι της akasa το AK-FC-O5 FAN...τπ πρωτο το πηρα 15 euro ενω το δευτερο 40.

Εκανα καλη επιλογη?? Ελπιζω να ησυχαση το κεφαλακι μου :015:

Τι πρεπει να προσεξω οταν θα τα συνδεσω..μην κανω και καμια βλακεια!!

Κανα προγραμματι ξερετε να το βαλω να δω θερμοκρασιες..αν και εχει και οθονη ο controller. Ευχαριστω που ειστε και εσεις και μας βοηθατε..γιατι αμα δεν ξερεις και πολλα απο υπολογιστες φοβασαι...

Link to comment
Share on other sites

Για το ηχομονωτικό υλικό λογικά θα πρέπει να καλύψεις όσες περισσότερες επιφάνειες μπορείς, αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου.

Για το ρυθμιστή στορών της akasa, πρέπει να τον συνδέσεις στο ρεύμα και από αυτόν να παίρνουν ρεύμα οι ανεμιστήρες. Τον αισθητήρα του ρυθμιστή τον βάζεισ κάπου πάνω στην ψύκτρα για να βλέπεις (με μια μικτή απόκλιση τη θερμοκρασία)

Πάντως μου κάνει εντύπωση που δύο ανεμιστήρες έκανα ΤΟΣΟ θόρυβο. Στο κάτω κάτω γιατί δεν άλλαζες πρώτα αυτούς και μετά να δοκιμάσεις τον ρυθμιστή?

Link to comment
Share on other sites

Απο μεσα θα ειναι..η εμφανιση τι πειραζει!!

Πιστευω να βρω ακρη και να τον κανω αθορυβο!! :041:

Αντι να αλλαξω τα ανεμιστηρακια ειπα να παω κατευθειαν σε μια λυση...ετσι διαλεξα τον controller!!

Link to comment
Share on other sites

Απο μεσα θα ειναι..η εμφανιση τι πειραζει!!

Εννοείτε ότι θα είναι από μέσα...

Εάν έχεις το κουτί σου κλειστό συνέχεια ή δεν έχεις βάλει κάποιο plexi glass τότε όντως δεν σε απασχολεί το θέμα εμφάνιση.

Ίσως να δεις και αύξηση της θερμοκρασίας μετά την τοποθέτηση του ηχομονωτικού.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.