Jump to content



Power Calibration Error!!!


tary2005

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά..... Πρόσφατα αγόρασα δισκάκια ότι να'ναι για το dvd-rw μου, ένα sony DRU-510a με firmware 1.1a το τελευταίο δηλαδή.. Τέσπα. Όταν ξεκινάει να γράφει DVD στα 53 sec πάντα μου πετάει error... Power calibration error. Στην αρχή σκέφτηκα οτι παίζει ρόλο το τροφοδοτικό. Έτσι λοιπόν αποσύνδεσα όλες τις υπόλοιπες συσκευές. Πάλι τα ίδια όμως. Πιθανόν να φταίνε τα δισκάκια αλλα δε δοκίμασα άλλα. Έτσι πως έψαξα και απο άλλα forum διαπίστωσα πως πρέπει εκεί να είναι το prob. Ρωτάω λοιπόν αν το έχει παθει κανείς αυτο. Τα δισκάκια δεν είναι noname. Υπάρχει περίπτωση να μην τα υποστηρίζει το dvd-rw...Μέχρι τώρα πάντως τα πάντα τα έγραφε κυριλλέ... Περιμένω απαντήσεις!!!!!! Χαιρετίσματα στον FANTACID!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

tary γεια σου :)

Το προβλημα σου εγκειται αναμφισβητητα στα μεσα που χρησιμοποιεις. Προτου αρχισει η διαδικασια εγγραφης πρεπει να γινει power calibration και αν δεν γινει σωστα η διαδικασια δεν ξεκιναει. Το οτι τα συγκεκριμενα μεσα τα εγγραφες ως τωρα χωρις προβλημα δεν σημαινει κατι, αφου ενιοτε οι εταιριες πχ TDK αλλαζουν τον κατασκευαστη πχ TY αναλογα με το τι τις συμφερει οικονομικα.

Χρησιμοποιησε απλα αλλα μεσα εγγραφης και δεν θα εχεις προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

και δηλαδή αυτα τα δισκάκια πάνε για πέταμα? Budget είναι πρώτη φόρα αγόρασα τέτοια και σίγουρα η τελευταία... σε κανένα dvd-rw δεν πρόκειται να γραφούν? αν ναι τουλάχιστον να πάω σε κάποιο φίλο να τα γραψω....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.