Jump to content



O/C 5700LE


Lotv

Recommended Posts

έχω μια 5700LE 256mb και θέλω να ρωτήσω πως μπορεί να γίνει overclock... με θερμοκρασία δεν παίζει να υπάρχει πρόβλημα? δηλαδή ντάξει να μη μου μείνει και η κάρτα στο χέρι, κρίμα από το Θεό.

Link to comment
Share on other sites

Αφου διορθωσεις τα greeklish σε Ελληνικα και κατεβασεις το riva tuner απο λινκ που σου εδωσε ο benhour εδω ειμαστε για να λυσουμε ολες τις αποριες.

Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη για τα greeklish, νόμιζα ότι δεν υπήρχε πρόβλημα!

Μάλλον δεν το έθεσα σωστά το ερώτημα... Δεν θέλω βασικά να κάνω Ο/C μαάλλον, αλλά μου είχε πει ένας φίλος ότι μπορώ να αλλάξω Βιos και να την κάνω 5700 ή κάπως έτσι. (Είμαι παντελώς άσχετος με αυτά τα ζητήματα, δείξτε υπομονή, για όλα υπάρχει μια πρώτη φορα!)

Το προγραμμα που είπατε παραπάνω κάνει τη δουλειά που θέλω ή απλώς μου δίνει την επιλογή να πειράξω το ρολόι; Και μήπως υπάρχει τρόπος να το κατεβάσω από κάπου χωρίς να κάνω register?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.