Jump to content


chkdsk


Warlord

Recommended Posts

παιδες το προβλημα εχει ως εξης.σημερα καθως ειχα ανοιχτο το πισι ακουσα κατι τσαφ στον 2ο σκληρο οπως οταν κλεινει το πισι.λεω να του κανω ρεσταρτ κ μπαινει απο μονο του σε chkdsk αλλα με 3 steps.μετα παω να του κανω defrag κ λεει δε γινεται λογω του οτι εχω προγραμματισει chdsk χωρις ομως εγω ναχω κανει τπτ.τεσπα, παω κ προγραμματιζω στο επομενο ρεσταρτ να γινει chkdsk.στο επομενο boot λοιπον κανει το κανονικο chdsk με τα 5 βηματα κ στο καπακι οταν τελειωνει ξανακανει κ αυτο με τα 3.κ λεει no problems found.απο τοτε οποτε κανω ρεσταρτ τρεχει αυτο το chdsk με τα 3 steps οποτε δε τρεχει κ το defrag.παω στη registry sto bootexecute κ ειναι μηδενισμενο.παω κ τρεχω chkntfs στο command prompt Κ μου λεει οτι ειναι dirty.το αγνοω κ του δινω την εντολη να μη τρεχει το chkdsk για τον 2ο σκληρο μου.στο επομενο βοοτ οκ δε τρεχει το chkdsk αλλα παω να τρεξω το defrag κ παλι το ιδιο μου γραφει...

μηπως τελικα επαθε ζημια ο σκληρος??κ ετσι στα καλα καθουμενα??

Link to comment
Share on other sites

Εχεις μηπως τη δυνατοτητα να τοποθετησεις τον δισκο σε καποιο αλλο συστημα και να του κανεις εκει εναν ελεγχο για σφαλματα?

Ρωταω γιατι θα σου δωσει ευκολα μια ενδειξη για την σωστη ή μη λειτουργια του ωστε σε πρωτη φαση να ξερεις αν ειναι προβλημα του δισκου ή οχι.

Αν δεν διαπιστωσεις με αυτο τον τροπο προβλημα στο δισκο, μετα παμε πιθανοτατα σε θεμα software του μηχανηματος σου.

Link to comment
Share on other sites

Εναλακτικά μπορείς να κάνεις boot με το cd των ΧΡ και να μπεις σε repair console. εκεί με την εντολή chkdsk /r . Σε εμένα έχει τύχει 4 φορές να φτιάξει προβλήματα απο την κονσόλα που δεν μπορούσε από το λειτουργικό.

Link to comment
Share on other sites

παιδες τελικα απτο σημειο πουχα μεινει στο πρωτο ποστ τοβαλα να κανει chkdsk κ το ετρεξε απτα win! κ επιτελους ολα οκ.κ δε μου το βγαζει σε καθε βοοτ κ οκ με το δισκεεπερ...πιστευω να λυθηκε..παντως αυτο με το τσαφ(χωρις ομως τα προβληματα με το chkdsk) μου τοχει ξανακανει αλλη 1 φορα στα καλα καθουμενα...κ οτι αρχειο πηγαινα νανοιξω που βρισκεται σαυτον τον σκληρο δεν ανοιγε.με ενα turn off/on(κ οχι ρεσταρτ) λυθηκε βεβαια..κουφα πραματα..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.