Jump to content



ΗΤPC: Δίλημμα...


fonzi

Recommended Posts

Eίμαι σε δίλημμα: Θα πάρω σε είδος κάποια σημαντική επιστροφή χρημάτων απο κατάστημα υπολογιστών και επειδή έχω καινούριο μηχάνημα σκέφτομαι τι να πάρω σαν δεύτερο. Φορητό, κύβο (για HTPC), κουτί desktop και να το φτιάξω για HTPC όπως θέλω, δεύτερο PC απλό, ή DVD-HD recorder (Ψάχνω ένα dvd recorder σκληρού δίσκου που να έχει μενού πλοήγησης στην οθόνη της ΤV παρόμοιο με αυτό που έχουν τα λογισμικά τύπου windows media center, jriver, showshifter κλπ.)

Eίδα σε προδιαγραφές το sony 910 με σκληρό 250 γιγα και dual layer rec αλλά δεν δίνει βέβαια τις δυνατότητες που έχει ένας υπολογιστής.

Από την άλλη γράφει σε άψογη ποιότητα mpeg2, κάτι που ως την ώρα δεν έχω δει να καταφέρνει κάποια κάρτα για pc εκτός και αν κάνω λάθος.

Ενας φορητός που θα του παιρναγα windows media center δεν με χαλάει αλλά εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα της καλής εγγραφής βιντεο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.