Jump to content



OMG WTF πρόβλημα η όχι?


valouris

Recommended Posts

λοιπον.ήταν ένα σάββατο απόγευμα.Τον υπολογιστή τον είχα ανοιχτό από το πρωί, και μέχρι να βγώ το βράδυ γενικά είχε δουλέψει πολύ(ripping, copyinig, WoWing, WMP κτλ).Όλα καλά λοιπόν, το pc κλείνει κανονικά.γυρνάω το βράδυ κατά τις 12, και τον ανοίγω, βγάζει boot screens κτλ, αλλα δν έμπαινει στα αγαπημένα μας παραθυράκια του βασίλη πύλες.....(μαύρη οθόνη, καμία ανταπόκριση, θόρυβος στην αρχή(μάλλον σκληρός) και μετά κανονικά τπτ)μόνη λύση reset.μετά το reset το κλασικο safe mode, last known working settings κλπ, διαλέγω last known, πάλι τα ίδια. reset πάλι, όυτε σε safe mode δεν έμπαινε....αναγκάζομαι να τον κλεισω λοιπον απο την πριζα.... :071: :071: :071: ξανανοίγω το πολύπριζω, πέφτει ο γενικός............................τον ανεβάζω, και αφήνω το pc στην ησυχία του να πάρω και εγώ λίγο ύπνο....μετά από προσευχές, σήμερα το πρωί τον ανοίγω, και τελικά μπήκε μόνο σε safe mode, αλλα τον έκλεισα μία φορά κανονικά και μετά bootαρε κανονικά, τα πάντα. και τώρα σκέφτομαι τι μπορεί να φταίει...από τροφοδοτικό πάντως δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα έχς της zalman το 400αρι, silent.το σύστημα δείτε το από τη signature.απο cooling, είμαι air-cooled, με ενα 120-αρι ανεμιστηράκι του κουτιού

Πιθανές λύσεις που σκέφτομαι?

1)Τροφοδοτικό(μηηηηη σας παρακαλω όχι)

2)υπερβολική θέρμανση(μα γιατί????)

αναμένω τη βοήθειά σας. τι μπορώ να κάνω τώρα που να αποτρέψει κανά πρόβλημα, αφού φοβάμαι να τον κλείσω ακόμα.....

thx for the hlp

Link to comment
Share on other sites

και το πολυπριζο δεν είναι της πλάκας...λες για το τροφοδοτικό ε; γιατί όμως να υπάρχει πρόβλημα στο boot και όχι όταν τρέχω παιχνίδια όπως wow, doom 3,farcry κλπ να μην καταλαβαίνει τπτ ούτε καν από θόρυβο το σύστημα;;;

Link to comment
Share on other sites

Απλα αν εχεις κανα φιλαρακι με μεγαλυτερο τροφοδοτικο ψηστον να το δοκιμασεις και αν δουλεψει μια χαρα το συστημα , ξερεις οτι πρεπει να αγορασεις αλλο τροφοδοτικο!

Link to comment
Share on other sites

και από θόρυβο πώς πάνε αυτά;;; γιατί έχω συνηθίσει με το τωρινό...βέβαια δεν θα προχωρήσω σε αλλαγή αν δεν εξακριβώσω την αιτία, και αν δεν συμβούν τπτ άλλα παράξενα. thx για τη βοήθεια παιδιά, μέχρι τώρα έχω κάνει reboots και τον έχω ανοιγοκλείσει πολλές φορές..

Link to comment
Share on other sites

Απλά για να δεις όλες τις περιπτώσεις τσέκαρε τον δίσκο αν έχει errors (HDD regenerator).

Αλλα θα σου πω το εξης , κάτι που συνάντησα πρόσφατα....

Το πιο πιθανό (σχεδόν σίγουρο δηλαδή ) είναι το τροφοδοτικο....

Επειδή έχεις 6800GT τραβάει πολύ ρευμα το molex της. Αν το έχεις στην ίδια γραμμή με τον σκληρό δίσκο , τότε τον βγάζει εκτός.Αν στο παρουσιάσει ξανά αλλά ξε τις πηγές και μοίρασε τα φορτία στα molex ώστε να μην δίνεις το ίδιο ρεύμα στην κάρτα και στους δίσκους....Μου έτυχε κάτι ανάλογο και με τον τρόπο αυτό ξεκίνησε άμεσα.

Επειδή το θέμα όμως πάυει να είναι επείγον το θέμα κλείνει εδώ . Αν θές να το συζητήσεις παραπάνω μπορείς να ανοίξεις θέμα σε ανάλογη κατηγορία ή αν θες στείλε πμ να σου μεταφέρουμε αυτο.

Ευχαριστώ όσους συμμετείχαν...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.