Jump to content



Leadtec dv2000


maqqis

Recommended Posts

Χαιρετώ

Η συγκεκριμένη κάρτα μπορεί να κάνει capture εικόνα και ήχο απο αναλογική βιντεοκάμερα?Δηλαδή θα μπορουσε να κάνει ένα αξιοπρεπές αντίγραφο απο μία κασέτα σε dvd.Το αντιγραφό της θα πλησιάζει το 100% ή πολύ πιό χαμηλά?Τί θα μου προτείνατε εσεις για αγορά?

Link to comment
Share on other sites

έχω την αναφερώμενη κάρτα αλλά ακόμη δεν έχω καταφέρει να κάνω την μεταφορά βίντεο απο την αναλογική βεντεοκάμερα στο Pc και αυτό γιατί όταν όταν κάνω capture η εικόνα τρεποπάιζει άγρια. ο ήχος είναι τέλειος βέβαια. δοκίμασα να την μεταφέρω και με s-video και με αναλογικό καλώδιο. δοκίμασα κάθε πιθανή ρύθμιση μέσα απο το software που συνόδευε την κάρτα. εγκατέστησα τα άπειρα προγράμματα, αλλά δεν κατάφερα καμία αλλαγή. Ώσπου έβγαλα το συμπέρασμα ότι μάλλον θα έχουν πρόβλημα τα θυληκά RCA τησ βιντεοκάμερασ. τώρα το μόνο που έμεινε να κάνω είναι να βρώ να δανειστώ ένα βίντεο, να γράψω τισ κασέτεσ τισ αναλογικήσ βιντεοκάμερασ σε VHS και να δω τι θα βγει. αν δεν πετύχει και αυτό, τότε μάλλον κάτι στραβό έχει η κάρτα( που δεν το έυχομε).

είχα ανοίξει και σχετικά πόστ στο σάιτ κάποτε.

ρίξε μια ματιά

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=6584&highlight=%EC%E5%F4%E1%F6%EF%F1%DC

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=6550&highlight=%EC%E5%F4%E1%F6%EF%F1%DC

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.