Jump to content



Τι χρειάζομαι απο καρτα γραφικών για να παιξω C.S 1.6??????


xarmanhs

Recommended Posts

Σε athlon xp 2.400+ με 256ram και gforce mx440 64mb . Έπαιζα 1024Χ768 χωρίς φίλτρα αρκετά καλά [οριακά , αλλα μια χαρά] .

Οπότε κάνε τους συνδιασμους σου . [Με καλύτερο cpu παίζει και με μικρότερη κάρτα παράδειγμα]

Link to comment
Share on other sites

με p3 στα 800ΜΗz,256 MB RAM και με mx 64MB παιζει νορμαλ.

με celeron 600,128MB RAM και S3 sis 8mb onboard μπορει και παιζει αλλα δεν εχει νοημα..παει καρε-καρε και εισαι το bonus kill για ολους τους αλλους..εκτος αν σου αρεσει να το παιζεις "περιπτερας" και να ταμπουρωνεσαι..

γνωμη μου,τουλαχιστον 64ΜΒ καρτα γραφικων..μπορεις να βρεις ανετα μεταχειρισμενες με 15 ευρω..

εσυ απο τα συστηματα που βλεπω στην υπογραφη σου,βρες και δοκιμασε και το CS source 1.9.. εκει να δεις γραφικα και gameplay!θα το ευχαριστηθεις!!

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα το παιδι εχει μια elite-group μητρικη και δεν εχει θυρα για Agp ειναι απο αυτες που βγηκαν για τις εταιριες οπως Πλατο. quest και ειναι σαπια......... αλλα εχει μονο ον μπορντ video card μια s3 sis 8mb και αναρωτιομουν αν θα μπορουσε να παιξει................................... :010: :010:

Link to comment
Share on other sites

Για να εχει τετοια vga καταλαβα και τι pc περιπου εχει. Μιπως η καρτα του ειναι σε pci και το mobo του δεν εχει καθολου agp??? Αν ναι δυσκολα θα βρει καρτα που να παιζει υποφερτα το cs.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.