Jump to content


x800xt-pe?


coolmind

Recommended Posts

Σκεφτομαι μεσα στο πασχα να παρω μια x800xt-pe Agp.Απο την πειρα σας πια ειναι value for money,και απο που μπορω να την παρω πιο φτηνα?Δεν με ενδιαφερουν αυτες που εχουν περιεργα cooler οπως οι HIS γιατι θα μπει water block.Και κατι αλλο πως πανε απο overclocking,οι συγκεκριμενες?

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

οι sapphire ειναι πολυ καλες και απο πλευρας τιμης και αξιοπιστιας!ειχα μια 9800 προ και ειμουν πολυ ευχαριστημενος!τωρα εχω μια gigabyte x800xt pe και ειναι απλα κορυφη!εγω σου προτεινω να παρεις μια απο αυτες τις μαρκες μιας και ειναι απο τις καλυτερες!στο oc πανε μια χαρα!(αφου θα βαλεις και υδωρ δεν θα εχεις προβλημα και με θερμοκρασιες ακομα και με πολυ oc!εγω σε full δεν εχω πανω απο 61!(με την στοκ ψυξη)!το eshop εχει καλες τιμες!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω την sapphire Χ800ΧTPE , με υδρόψυξη.

Για τιμές δες : skroutz.gr (βολεύει να ψάξεις για X800XT)

Σε Value for money , όπως όλες οι κορυφαίες κάρτες , είναι ότι χειρότερο.

Για την XTPE συγκεκριμένα , το πρόβλημα είναι πως είναι το ίδιο πράγμα με την XT , απλά με 1.6ns μνήμες αντί για 2.0ns.

Οι XT είναι πολύ φτηνότερες και φτάνουν σε σχεδόν ίδια επίπεδα στο oc.

Και υπάρχουν και οι XL , που έχουν το 80% των επιδόσεων αλλά σχεδόν στην μισή τιμή (για την ώρα μόνο σε PCI-E , νομίζω).

Κλοκάρουν μεν , όχι και τόσο εντυπωσιακά δε , τουλάχιστον αν δεν πας στο παρασύνθημα (Voltmods) , είναι και λογικό , μια που είναι ήδη πουσαρισμένες στα άκρα από φυσικού τους (όπως όλες οι κορυφαίες κάρτες).

Εμένα πιάνει τα 580/605 (από 520/560) , δηλαδή μόλις 11%/8% overclock.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.