Jump to content



Mayday Mayday Unmountable boot BSOD


Poseidon

Recommended Posts

Γειά σας κριμα που το πρωτο thread μου ειναι για δικό μου πρόβλημα....

Τις προάλες και λίγο πριν βγω για καφεδακι λέω δεν σβήνω απο τον 40αρι και 4ετων Maxtor μου λιγη σαβουρα και να κάνω ένα defrag???

Κάνω uninstall μερικά παιχνιδια, ελευθερώνονται τα μισα giga και του τραβαω το defrag. ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ! με την πεποιθηση οτι οταν γυρίσω όλα θα ειναι καλά.

Γυρνάω και βλέπω το defrag των XP κολλημένο στα 97%. Βαρέθηκα να περιμένω και κάνω διακοπή και κλείνω τον υπολογιστή. ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΒΗΝΑ!!!

Γιατι εκτοτε λαμβάνω την γνωστή σε λίγους ατυχους Blue Screen Of Death για unmountable boot volume.

EKTOTE....

1) μετά απο συνεχή restart και επιλογή είτε safe mode, είτε τελευταιων γνωστών ρυθμίσεων, είτε κανονικής λειτουργίας έχω πάλι BSOD.

2)δοκίμασα απο το recovery console: chckdsk /p , chkdsk /r και μετά από αρκετές ώρες (αλλα μιλάμε για αρκετές ώρες!!!!) κολήσανε στο 35% και είπαν οτι υπάρχουν ανεπανώρθωτα λάθη.

3)δοκίμασα fixboot και fixmbr χωρις αποτέλεσμα.

4)δοκίμασα να κάνω repair την εγκατάσταση και μου δείχνει ότι ο δίσκος C είναι άγνωστος!!! και πάει για FORMAT

5)δοκίμασα το unmountable boot volume fix.Ητοι έφτιαξα ενα boot cd και έτρεξα το ntfschk */f οπου απηντησε αναιδως ότι ο NTDLL η κατι τέτοιο δεν θυμαμαι ακριβως δεν βρεθηκε , δεν γραφτηκε, κάτι τέτοιο τέλως πάντων στον C.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ 4ΜΗΝΩΝ (την οποια μετέφερα από το Laptop με αποτερο σκοπο Κααααποτε να κάνω BACKUP :021: ) εάν κάποιος χριστιανός (ή και άλλου θρησκεύματος δεν με πειράζει) έχει καμία ιδέα (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ FORMAT!!!) ας την ποστάρει. Θα του είμαι υπόχρεος.

Link to comment
Share on other sites

Αφού σε νοιάζουν τα δεδομένα που είναι στο σκληρό γιατί δεν τον βάζεις σε ένα άλλο σύστημα σαν slave να κοπιάρεις ότι θες και μετά να του χώσεις format να ξεμπερδεύεις;

Link to comment
Share on other sites

Ανάλογα τη μητρική (και συνεπώς IDE controller) μπορεί να μην έχεις πρόσβαση στα δεδομένα σου ή όχι. Δοκίμασε όπως σωστά είπε ο daemon να τον βάλεις ως slave σε άλλα PC και ως τελευταία λύση αγόρασε ένα USB κουτάκι και βάλε τον εκεί μήπως και τον δεις από εκεί.

Καλά προγράμματα ανάκτησης δεδομένων είναι τα GETDataBack for NTFS και Easy Recovery Professional.

Y.Γ. Καλώς μας ήλθες! :052:

Link to comment
Share on other sites

δοκίμασα να τον βάλω σε ένα κουτί για εξωτερικό δίσκο και τον φύτεψα με usb στο laptop. Τον είδε αλλα δεν τον διάβασε. Λέει ότι θέλει format.

Α και μια παράλειψη. όταν bootαρα με το ubv fix και έκανα dir στο σκληρό είδε κανονικά περιεχόμενα. Όταν κάνω dir από το recovery console δεν βγάζει τίποτα και λέει ότι έχει πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Ο καλός Θεούλης και το HDD regenerator ίσως να μπορέσουν να σε βοηθήσουν

Για αλλη μια φορα ο scumifer ειναι απολυτα σωστος!

Αν κατι μπορει να σε σωσει ειναι το ΗDD Regenerator!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.