Jump to content

Αποκατάσταση παιχνιδιών

Recommended Posts

Posted

Μία φίλη μου, μού παραπονέθηκε ότι ο άνδρας της, της διέγραψε τις κυψέλες από τα windows, προφανώς τις συντομεύσεις που ανοίγουν από την έναρξη. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να τα επαναφέρω; Μήπως άμα έβαζα το σι-ντι των ΧΡ και ζητούσα επιδιόρθωση;

Posted

αν ξέρεις ποια shortcut ψάχνεις είναι απλό, βρίσκεις το αρχείο που θες και δημιουργείς μία συντόμευση στο desktop

ΥΓ αφού είναι φίλη σου, παντρεμένη και παραπονιέται για τον άντρα της, προτείνω η εν λόγω δουλεία να γίνει όταν λείπει ο άντρας της από το σπίτι και αφού της εξηγήσεις πόσο δύσκολο και κοπιαστικό είναι αυτό που ζητάει :p

Posted

spc, όντως το δεύτερο σκέλος της αποστολής είναι που με προβληματίζει, μια και ο άντρας της έχει ακατάστατα ωράρια(σιδηροδρομικός). Δεν μου λες επειδή αυτή η φίλη είναι κατά βάση Αθήνα, παίζει να κάνεις μια επίσκεψη από το σπίτι της(θα της πω ότι της στέλνω τεχνικό) και να στο χρωστάω χάρη;

Posted

αφού είναι σιδηροδρομικός και όχι χασάπης πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα

αναμένω φωτό του πελάτη (όχι του σιδηροδρομικού) για να αποφασίσω την σκοπιμότητα της επίσκεψης

αν δε, η επίσκεψη έχει αίσιο τέλος (.....) δεν ξέρω ποιος θα χρωστάει χάρη σε ποιον....

Posted

SPC, τελικά έδωσα οδηγίες από το τηλέφωνο και το πρόβλημα λύθηκε. Φαντάζομαι οι (προφορικές μόνο ) ευχαριστίες σου ανήκουν....

Posted
Αρχική απάντηση από dohc16

SPC, τελικά έδωσα οδηγίες από το τηλέφωνο και το πρόβλημα λύθηκε. Φαντάζομαι οι (προφορικές μόνο ) ευχαριστίες σου ανήκουν....

και το phone ______, ευπρόσδεκτο

πάντα στη διάθεση της οικογενείας

:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.