Jump to content



New Baby!!!


coolmind

Recommended Posts

Επιτελους ηρθε σημερα στα χερακια μου η νεα μου καρτουλα Ati X800Xt-Pe σε agp.

Της εβαλα το water block και ψυκτρες στις μνημες και σας παραδιδω τα πρωτα της αποτελεσματα.Απο θερμοκρασιες δουλευει στους 28 σε idle και στους 30 στα τεστακια που τις εχω κανει.

post-1907-1442174071,0483_thumb.jpg

post-1907-1442174071,1128_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.Το νουμερο που εβγαλε στο 3dmark05 ειναι πολυ καλο.Ο ΧρΟυλης με κραταει πισω στο aquamark3 αλλα δεν θα τον αλλαξω τωρα(το επομενο ειναι οι μνημες).Οταν θα βρω λιγο χρονο για να ασχοληθω μαζι της θα βαλω και τα overclocked αποτελεσματα.

Link to comment
Share on other sites

Water Block εχω το VGA01/P1 της asetek.Κανενα προβλημα με artifacts και με τους σωληνες επισης(10mm διαμετρο).Οι ψυκτρες στις μνημες ειναι διαφορετικες στην επανω πλευρα της καρτας(revoltec) απο οτι στην κατω(Heatsink BGA TweakMonster),ακριβως για να μην εχουν προβλημα ουτε με αλλη ψυκτρα στην καρτα γραφικων(Vga silencer etc)και τωρα με το waterblock.Φυσικα εβαλα και arctic silver 5.Επισης στο 3dmark03 μου εβγαλε 11730,δεν ειναι κακο για athlon xp.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.