Jump to content


Logitech ναι αλλα....ποιο?


gfa3

Recommended Posts

Μεταξυ ΜΧ-1000 και ΜΧ-518 ποιο με συμβουλευετε να παρω?

Εχω σπασει το κεφαλι μου με τα υπερ και κατα του καθενος και δεν μπορω να βγαλω αποφαση.Προτεραιοτητα το gaming μετα ολα τα αλλα.

Εχει δουλεψει κανεις καποιο απο τα δυο να πει μια γνωμη?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ σήμερα τσίμπησα 2x mx-510 ένα για κάθε pc, και έχω πάθει πλάκα. Καμία σχέση.

Ανάμεσα στα 2 που είσαι το mx-518 είναι καλύτερο σε gaming.

Άσε που το mx-1000 είναι αρκετά πιο ακριβό.

Mx-518 από εμένα.

Link to comment
Share on other sites

Το mx1000 το ξέρω καλά, το πηραν δύο φίλοι μου με το που κυκλοφόρησε. Δε κάνει για παιχνίδια κατα τη γνώμη μου. Αν το σηκώσεις λίγα εκατοστά από την επιφάνεια του τραπεζιού/mousepad κάνει λίγο χρόνο ώσπου να αρχίσει να αποκρίνεται. Counterstrike που παίζουμε και το δοκιμάσαμε και οι τρείς μας μείναμε απογοητευμένοι.

Link to comment
Share on other sites

Mε το mx518 θα μεινεις υπερικανοποιημενος! Προσωπικα εχω 2 * mx510... Οταν αλλαξα το MS που ειχα, ειχα μεινει εκπληκτος! Δεν θα προτιμουσα παντως ασυρματο μετα απο καιρο μπορει να εχεις prob με το σημα του... Ενα φιλαρακι μου πηρε το mx518 γιατι το mx1000 αρχισε τα κουλα του...! Επισης το mx518 εχει ενα κουμπακι που αλλαζεις επιτοπου τα dpi απο 800 -> 1600 και το αντιστροφο!

Link to comment
Share on other sites

Τελικα ποσταρω με το ολοκαινουριο mx-518 κι εχω να πω οτι τοσο καιρο νομιζα οτι ειχα ποντικι (εστω απλο ητοι m$ optical) αλλα η αισθηση του logitech δεν παιζεται!

Η αλλαγη ευαισθησιας on the fly ειναι ολα τα λεφτα!Απο τις καλυτερες επιλογες που μπορει να κανει κανεις ειδικα για παιχνιδια μιας κι ειναι παναλαφρο και τα 1600 dpi φαινονται σαν αισθηση!

Αντε μεγεια μου :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.