Jump to content



Για ποιά drives έχουν βγει εξειδικευμένα προγράμματα για quality scans?


kagelar34

Recommended Posts

Π.χ ξέρω για το Liteon που έχω ότι είναι το k probe...για τα Plextor τα plextools. Τα NEC έχουν τίποτα?Τα LG?Τα pioneer?

To NERO κάνει για όλα εκτός του δικού μου?Ή μόνο για ορισμένα κάνει?

Link to comment
Share on other sites

Θα μου κάποιος που έχει LG αν μπορεί να κάνει scans με κάποιο πρόγραμμα π.χ. με το NERO.

Είμαι ανάμεσα σε 2 drives και ψήνομαι για LG οπότε θα θέλω να ξέρω αν μπορώ να κάνω scans με αυτό το drive.

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά αν δεν ξέρεις τι γράφεις πως θα ξέρεις ότι έχεις κάνει από τις καλύτερες επιλογές. Αν έχεις μόνο κάποιο άλλο να κάνει τα scans. Εγώ χωρίς scans κ αποδείξεις δε νιώθω και πολύ σιγουριά. τα Plextor ακριβά, τα Liteon δε μου γεμίζουν το μάτι καθώς ακούω πολλά αρνητικά τελυταία για τα pioneer δεν πρόλαβα να δω , τα άλλα μ' αφήνουν αδιάφορο πάω για NEC,αν και το Lg φαίνεται καλύτερη επιλογή.

Link to comment
Share on other sites

Το Nero Δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα Drives αρκεί να αναγνορίζεται απο το σύστημα.

θα σου πρότεινα LG αν σκοπέυεις να γράφεις DVD-RAM φόρμα. Αν θές κάτι άλλο και έχεις 120Ευρώ στην τσέπη πάρε Plextor PX-716A e-Shop.Αν δεν έχεις τόσα πάρε κανένα RICOH το έχει αγοράσει ένας φίλος μου και δεν έχει κανένα πρόβλημα!

Link to comment
Share on other sites

Αυτό κυρίως σκέφτομαι και δεν έπαιρνα NEc ...τα μισά δεν παίζουν!

:107: Ώπα! Τι είναι αυτό το τώρα; Εκεί που μας πείσανε να πάμε για το Nec ... Μπλέξιμο τελικά. Άντε μην μου την βιδώσει και πάρω Plextor πάλι.

Link to comment
Share on other sites

Οχι ρε μια χαρά είναι απλώς αντέγραψα ένα δισκάκι το οποίο είχε crc και φυσικό ήταν να μας κάψει κανα 2. Μερικά δικά του χάλασαν αλλά τι περιμένεις αν τα 4χ τα καις σε 12χ και τα σέρνεις από εδώ και απο εκεί. Το χειρότερο είναι ότι με τον medthom δεν κάναμε κανένα scan σε αυτά που καίγαμε μαζί σε ονομαστικές ταχύτητες. Εγώ πάω αύριο-μεθαύριο στο Πλαίσιο, παίρνω το NEC με 50€ και 2 χρόια εγγύηση γυρνάω το flashάρω καίω κανα 5-6 δισκάκια k κάνω quality scans. Αν απογοητευτώ το ξαναφλασάρω κ το γυρίζω πίσω και παίρνω το LG!

Medthom θα μας κάνεις καμια χάρη να κάνεις κανα τεστ με το NERO cd-dvd speed σ'αυτά που γράψαμε πριν 2-3 βδομάδες?

Link to comment
Share on other sites

Για LG δεν ξέρει κανείς να μου πει?

Κ αν το Nero Cd-drive speed κάνει για όλα τα Drives?

Για να δουλεψει ενα drive με το Nero CD DVD Speed θα πρεπει να μπορει να αναφερει τα PI/PIF. Υπαρχει λιστα με τα drives τα οποια μπορουν να αναφερουν τα προαναφερθεντα λαθη με το NCDS στην παρακατω τοποθεσια

http://www.cdspeed2000.com/go.php3?link=cdspeed30.html

Sorry για την καθυστερημενη απαντηση :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Εγώ έχω το Liteon LDW-851S και απο ότι βλέπω απο το παραπάνω link, το υποστηρίζει το Nero Cd-drive speed. Μήπως όμως θα ήταν προτυμότερο για πιο αξιόπιστα αποτελέσματα να χρησιμοποιήσω το εξειδικευμένο πρόγραμα(Kprobe) που αναφαίρει ο kagelar34 στο πρώτο post;;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.