Jump to content

Χάλασε το φωτάκι?


Recommended Posts

Αγόρασα έναν sata 200giga τις seagate.Τον έχω συνδεδεμένο στην παλιά μητρική μέσο pci σατα controller.

όταν ο σκληρός γραφει δεν ανάβει το κλασικό φωτάκι στο κουτί του pc.Όταν γραφουν οι ide σκληροί, λειτουργεί κανονικά.

Τι μπορεί να φταίει?

Ευχάριστο! :048:

Link to comment
Share on other sites

στον παλιο δισκο αναβε το φωτακι? κατι ειναι με τη μητρικη. ελεγξε μηπως το εχεις βαλει αναποδα. στο δικο μου κουτι πρεπει να το βαλω με την αναποδη μερια

Link to comment
Share on other sites

Το LEDακι λειτουργει λογικα για τον Μαστερ σκληρο του IDE controler.Θα πρεπει να κοιταξεις κατω που κανεις τις συνδεσεις στην Μ/Β αν μπορεις και αν θες το LED να αναβει με τον SATA σκληρο.

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα στην καρτα pci που εχεις αν σου δινει υποδοχη για να συνδεισεις led! Αν δεν εχει τοτε δεν θα βλεπεις την κατασταση του δισκου! Ενας controler μου ετσι ηταν και ειχα τραβιξει καλωδιο και ειχα συνδεσει κι εκει ενα ledaki... Παντως μην αγχωνεσαι αν καταλαβα καλα θα τον εχεις ως backup δισκο οποτε θα ειναι απασχολημενος μονο οταν περνας δεδομενα...

Link to comment
Share on other sites

ευχάριστο παιδιά.

απότι κατάλαβα δεν υπάρχει λύση γιατί ο σατα είναι σε pci card συνδεδεμένος και δεν έχει σύνδεση για φωτάκι.

δυστυχώς τον έχω ως κύριο σκληρό...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...