Jump to content



Σχετικά με τα media της Disk Impex


illusion

Recommended Posts

Ρίχνοντας μαι ματιά στο site της disk impex http://www.diskimpex.gr είδα ότι αναφέρει αρκετά καινούρια media και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρερειες. Καταρχήν νομίζω πρέπει να έχουν κάνει κάποιο λάθος διότι αναφέρουν ότι τα professional 48x spindle 100 gold ultra έχουν 0,15 ενώ τα professional 48x κορίνα 10 έχουν 0,17 και παρόμοιο λάθος υπάρχει και στα DVD that's. Ξέρει κάποιος ποιές είναι οι διαφορές όσον αφορά την ποιότητα μεταξύ των that's mat-silver without logo, gold, printable white inkjet και ceramic coat? Ειδικά αυτά τα gold τα βλέπω πρώτη φορά. Επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις τα αναφέρουν και σαν that's και σαν taiyo yuden. Καλό θα ήταν αφού έκαναν που έκαναν το site να έγραφαν και τις τιμές των dvd recorders. Πολύ μυστικοπάθεια χωρίς να υπάρχει λόγος ειδικά για site που αφορά πωλήσεις

Link to comment
Share on other sites

τα professional 48x spindle 100 gold ultra έχουν 0,15 ενώ τα professional 48x κορίνα 10 έχουν 0,17 και παρόμοιο λάθος υπάρχει και στα DVD that's
Δεν υπαρχει λαθος, απλα κανουν λογικα καλυτερη τιμη για αγορα κορινας 100 (και οχι 10).

Το ceramic coat προσφερει θεωρητικα (και πρακτικα) καλυτερη προστασια

Link to comment
Share on other sites

νομίζω πρέπει να έχουν κάνει κάποιο λάθος διότι αναφέρουν ότι τα professional 48x spindle 100 gold ultra έχουν 0,15 ενώ τα professional 48x κορίνα 10 έχουν 0,17 και παρόμοιο λάθος υπάρχει και στα DVD that's.
Δεν είναι λάθος: τα professional 48x spindle 100 gold ultra είναι συσκευασία των 100τεμ. cd συσκευασμένα σε ζελατίνα (=spindle), ενώ τα professional 48x κορίνα 10 είναι σε συσκευασμένα ανά 10τεμ. σε πλαστικές κορίνες. Οπότε είναι λογικό -και αναμενόμενο- να είναι πιο ακριβά. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τα dvd.

Όσα dvd αναφέρονται με το όνομα That's είναι τα επώνυμα της Taiyo Yuden και γι'αυτό είναι πιο ακριβά. Όσα αναφέρονται απλά ως Taiyo Yuden είναι τα "without logo" της Taiyo Yuden (αν και καμία σχέση δεν έχουν με τα υπόλοιπα without-logo-για-πέταμα της αγοράς). Γενικά τα ceramic είναι τα καλύτερα.

Πάντως μπορείς να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις, ή ακόμη καλύτερα να περάσεις από εκεί να τα δεις και μόνος σου (και να τα δοκιμάσεις), είναι πολύ εξυπηρετικοί και θα σου απαντήσουν.

Όσο για το site και τις τιμές των Plextor: αφού σου λέει πως είναι υπό κατασκευή, όλη την ημέρα θα κάνουν updates :024:; Πάντως με τα PX-716 και PX-712 τσακώνεις και το δωράκι σου (50 dvd-r 8x και μάλιστα της taiyo yuden, δεν είναι μικρό δώρο! :biggringi). Και σίγουρα οι τιμές τους θα είναι καλές -αν όχι οι καλύτερες! :023:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.