Jump to content



Help! DVD Shrink - DVD Decrypter


Crypton-R-

Recommended Posts

Όταν βάζω ένα DVD, και το περνάω με το DVD Shrink η το DVD Decrypter, σκυλοκολάει το PC και δεν μπορώ να κάνω τπτ άλλο, λες και τρώει όλη τι μνήμη στο μηχάνημα, μέχρι και το mouse και όλοι οι ήχοι πάνε σπαστά. Έχει γίνει σε κανέναν?

Επίσης όταν βλέπω ταινίες με το PowerDVD, ανά 0.5 δευτ. κάνει κωλύματα ο ήχος.

Όταν κάνω copy-paste και είναι μεγάλο το μέγεθος των αρχείων κολλάει πάλι..

Link to comment
Share on other sites

Κατα την γενικοτερη διαδικασια του data transfering εχεις λοιπον προβλημα.

Ριξε μια ματια στο task manager και πες μας ποσο % cpu usage εχεις κατα τη διαδικασια αυτη?

Δημητρη μου εχει τυχει στο παρελθον.

Hardware...ικο προβλημα πιθανοτατα δεν εχει.

Οπως σωστα αναφερει (αν καταλαβα καλα) πρεπει να εχει full χρηση cpu ή μνημης κατα τη διαδικασια.

Με format μαλλον θα λυθει το προβλημα του.

Link to comment
Share on other sites

Άρα το πρόβλημά σου δεν είναι μόνο με το dvd shrink/decryptor που γράφεις στον τίτλο, αλλά γενικό σε ότι έχει σχέση με data transfer.Άρα κάτσε πρώτα να σε μεταφέρω εκεί που πρέπει.

Μετά για δες, DMA, ide drivers, κάνε ένα scandisk/defrag στον σκληρό.Ακόμα, τι ελεύθερο χώρο έχεις στον σκληρό και τι pagefile!?

Link to comment
Share on other sites

Τωρα εχω αλλο προβλημα. Εκανα ενα DVD bootable με windows, με τις οδηγιες στο thread "Windows στο τσεπάκι.." και τα έχασα ΟΛΑ. 150GB, τόσα χρόνια ότι μάζευα πάει.

Με το που βάζω το DVD χθες και του κανω restart, μου βγαζει κατι κινέζικα πρίν δίξει τιν εικονα με το σήμα των XP όταν κάνουν loading. Μισή γραμμή κινέζικα, οχι σε μπλέ οθόνη, σε μαύρη. Μετά βάζω το CD των Windows και στην εγκατάσταση, εκεί που δίχνει τους σκληρούς τον έδειχνε άδειο. Πως γίνεται αυτο????

Μετά βάζω ενα bootable DVD με πολλά Windows που εχω, παω στα recovery tools που έχει και ανοιγω το EasyRecovery Data η κάπως έτσι..

Ο σκληρός είναι χωρισμένος στα 2. Είχε 2 επιλογές, View και Hint.

Στο Hint επιλέγεις το particion που θέλεις να ανακτήσει δεδομένα, και στο View άνοιγε ο HexEditor kai έλεγε μλκίες. Επιλέγω το 2ο particion, πηγαινω στο View και έγγραφε κάπου .....Biker.BoyZ.Front.jpg....., αυτό το είχα στο 2ο particion, ειναι cover του DVD της ταινίας. Πώς βρέθηκε αυτό εκεί ενω μου λέει οτι ο σκληρός είναι άδειος???

Επίσης οταν άνοιξα το Partition Magic 8.0 απο το DVD πάλι, δεν ανγνώριζε την μορφή των partitions σαν NTFS που είναι κανονικά, αλλά εγγραφε Uknown.

Δοκίμασα απο άλλα Windows και απο Linux να μπώ στον σκληρό και με ρωτούσε αν θέλω να τους κανω Διαμόρφωση.

Μήπως υπάρχουν ακόμα τα αρχεία στον σκληρό?? Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα πάρω??

Link to comment
Share on other sites

Crypton-R- πρωτα απο ολα δεν ειναι οτι καλυτερο να μεταπηδας απο το ενα προβλημα στο αλλο κατα αυτον τον τροπο, χωρις να δινεις μια εξηγηση για το πως τελικα ξεπεραστηκε το προβλημα το οποιο αρχικα εθεσες.

Δεν επισης σωστο (ειναι αντιθετο με τους κανονες του φορουμ) να παραθετεις σε περισσοτερες απο μια θεσεις το ιδιο στην ουσια Thread (crossposting)

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=10404

Αν το κρινεις απαραιτητο μπορεις να δωσεις εδω συνεχεια στο αρχικο προβλημα που εθεσες, ειδαλλως οσον αφορα στο τελευταιο προβλημα, μπορεις να συνεχισεις τη συζητηση στο νεο thread που ανοιξες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.