Jump to content



Ποιο από τα δύο?


superduke

Recommended Posts

Έχω σύστημα με P4 2,8@3,37 με μητρική ABIT ΙS7 (i865PE),geforce mx440 overclocked @ (317,471),256 mb DDR RAM,80GB WD,PSU 250 Watt. Μετά την εξεταστική λέω να το κάνω αναβάθμιση και έχω δύο επιλογές.Πρώτον: να βάλω μνήμη 512 mb,ψύκτρα για παραπάνω overclocking, geforce 6600GT AGP και PSU Tagan 480-U1.Δεύτερον: να πάρω Athlon64 3200+(venice) ή 3500+(Winchester),ψύκτρα για τον επεξεργαστή, μια μητρική με n-force 4,geforce 6600GT PCI-express,512 mb RAM και Tagan 480-U1.Βέβαια το δεύτερο είναι πιο ακριβό αλλά αξίζει να αλλάξω όλο σχεδόν το σύστημα μου τώρα ή να περιμένω?

Link to comment
Share on other sites

Οχι κατσε εκει που εισαι μην παρεις τιποτα και να περιμενεις λιγο εστω και με μια μικρη αναβαθμιση να κανεις θα εισαι καλα μεχρι να βγουν οι διπλοπυρηνοι και τοτε που οι τιμες θα εχουν πεσει ακομα και σε FX55(γυρω στα 350-400Ε το πολυ τον κοβω να πηγαινει),κανεις τοτε τις αλλαγες σου σε εναν VENICE για παραδειγμα και σου μενει για ενα χρονο ξοδευοντας τα μισα λεφτα απο οτι θα ξοδευες τωρα...!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεκέμβριο θα πάρω ένα AMD 64 κάπου 500ε μόνο μητρική,κάρτα γραφικών και CPU (κάρτα γραφικών θα πάρω καποια με 80ε επιδη δε παίζω παιχνίδια) Αλλα πρώτα θέλω να σταθεροποιήθουν οι τεχνολογίες, να περάσουν τα μεταβατικά λιγάκι... :044:

Link to comment
Share on other sites

Καλα σου λεει ο ckdiablo555 να περιμενεις λιγο για τους επεξεργαστες διπλου πυρινα που θα μαμανε. Αμα θες να παιξεις κανενα παιχνιδι παρε καποια φθηνη vga και μια ram μικρη και απλη για να κανεις την δουλεια σου οσο περιμενεις τις νεες τεχνολογιες. Φυσικα τα παντα εξαρτωνται απο το τι θες...!

Link to comment
Share on other sites

κοιτα να δεις το τροφοδοτικο θα το χρειαστεις σιγουρα και στο επομενο συστημα και συνεπως ειναι αυτο που μπορεις αφοβα να αγορασεις.Οπως θα εχεις ακουσει και απο αλλους εδω μεσα το τροφοδοτικο ειναι επενδυση.Τωρα ολα τα υπολοιπα εξαρτονται απο το τι θελεις να κανεις με το συστημα σου.Η μνημη σου ειναι οντως λιγη και η καρτα γραφικων σου αν θελεις να παιξεις συνχρονα παιχνιδια μικρη.Αν δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια δεν υπαρχει λογος για αναβαθμηση στην καρτα γραφικων εφοσον μεινεις με το υπαρχον συστημα.Αλλα αν προσθεσεις μνημη θα δεις διαφορα σε ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.