Jump to content



Defragment σε raid 0????


Papas

Recommended Posts

Παιδια ειπα κ εγω να κανω που λετε ενα drefrag στους 2χ200 που εχω σε raid 0 και παρατηρω οτι μετα το defrag δεν εχει βελτιωθει η ταχυτητα αλλα εχει μειωθει. Στο φορτωμα του desktop στην αρχη με το που μπαινει στα win μου φαινεται παει πιο αργα :017: . Χρησιμοποιησα το defrag των win. Μηπως πρεπει να βρω ειδικο προγραμμα για defrag raid? Μηπως ειναι απλα η ιδεα μου? :090:

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ειδικό πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά.....και το defrag των Windows μια χαρά είναι.Μάλλον είναι ιδέα σου φαντάζομαι απο την αγωνία σου για κάτι καλύτερο ΄)

Παρεπιπτώντος αυτή την αργοπορία στην έκανε την πρώτη φορά μόνο ή και στα επόμενα restart?

Link to comment
Share on other sites

Βασικα δεν νομιζω μονο την πρωτη φορα. Το θεμα ειναι μαλλον οπως το πες, περι ιδεας μου αν και επειδη δεν ημουνα σιγουρος ειπα ας ρωτησω. Παντως μετα το defrag sto sxima pu dixnei to defragment tool μετα το analyse εχει κομματια απο contigous files σε διαφορα σημεια του φασματος του σκληρου(η λωριδα που δειχνει κατασταση σκληρου εννοω) και αποτι θυμαμαι συνηθως μετα ηταν στιβαγμενα σε μια πλευρα προς αριστερα. Θα ξανακανω defrag αλλα αυτη τη φορα κ με scan πρωτα μπας και παιζει τπτ κ δεν εγινε οπως επρεπε. Κατι ασχετο τα defrag προγραμματα δλδ δεν εχουν τπτ να προσφερουν περισσοτερο?

Link to comment
Share on other sites

Ζιλλακαρπεν απο προσωπικη εμπειρια το defrag των win θα το χαρακτηριζα απο αθλιο εως καταστροφικο....υπαρχουν ειδικα progs οπως αυτο που ειπε ο ερμουλης. Βγηκε και 9 και ειναι κορυφαιο...μονο που ειναι trialware(οπως και τα αλλα). Επισης επειδη και εγω εχω raid κοιταξα τα spesifications και λεει οτι ειναι ειδικο και για νορμαλ σκληρους αλλα και διαταξεις raid...οποτε σου κανει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.