Jump to content



Recommended Posts

παίδες...S-O-S!Εγκατέστησα άλλο ένα σκληρό στο pc μου και απο εκείνη τη στιγμή με κάθε εκκίνηση βλέπω την οθόνη μπλε (η γνωστή μπλε οθόνη) ακόμα και αν τον απεγκατέστησα παλι!μου βγάζει error στο winstart32.sys ή κάτι τέτοιο...καμια ιδέα?α!μετά απο κανα δυό reset που έκανα όταν τελειώνει το check disk κάνει μόνο του επαννεκίνηση.(σε αυτό το σημείο που μου έβγαζε πρίν μπλε οθόνη)

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικά με αυτό το μήνυμα, άρα κάτι άλλο θα σου βγάζει.Εάν δεν μας πεις ακριβώς τι σου βγάζει, δεν θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά πρέπει να δώσεις στοιχεία όπως είπε και ο σούπερ από πάνω αλλά αν έχεις τρόπο να φτιάξεις δισκέτα με το μεμτεστ ,κάνε ένα τεστάκι για τις μνήμες.Και μην πεις μα έβαλα το σκληρό και ξεκίνησε το πρόβλημα.Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αποφασίσει να χτυπήσει η μνήμη.

Επίσης πολυμέτρησε τις τάσεις σου. Μπορεί να γονάτισε απότομα το τροφοδοτικό σου και να σκαμπανεβάζει τα ρεύματα όπου του καπνίσει

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.