Jump to content



voltages???


giaretos

Recommended Posts

εχω ένα πρόβλημα με το τροφοδοτικό μου.το asus probe μου δείχνει για το +12 οτι έχω 12,73V.τι παίζει ρε παιδιά?έχω ένα 350w macron απο πλαισιο.και επειδή ασχολούμαι με o/cing τι τροφοδοτικό συστήνετε?

Link to comment
Share on other sites

Για το πρώτο που λες ένα πολύμετρο θα σου δώσει την απάντηση.

Πάρε ένα molex και βάλε το μαύρο ακροδέκτη σε μια από τις 2 μεσαίες τρύπες και τον κόκκινο σε αυτή που καταλήγει το κίτρινο καλώδιο.

Για το τι να πάρεις, πες τι απαιτήσεις έχεις και πόσα χρήματα διαθέτεις.

Link to comment
Share on other sites

Το βασικό μου πρόβλημα είναι αν το 12,7(έστω οτι είναι τόσο η τάση) δημιουργεί κάποιο πρόβλημα.Δεν έχω πολύμετρο οπότε πρέπει κάποια στιγμη να πάω να αγοράσω.Όσο για το τροφοδοτικό τι θα πρότεινες με 40-60 ευρω?για απαιτήσεις απλά θέλω να κάνω τον sempron να δουλευει με 200fsb άρα στα 2400mhz.Έχω 2 cd-rom(1 dvd-rom και 1cd recorder), η κάρτα δικτύου(ενσωματωμένη στη μητρική), 1 κάρτα τηλεόρασης, την live και μια geforce2 ti

Link to comment
Share on other sites

To 12,7 είναι πάνω από τα όρια, αλλά το θεωρώ απίθανο να είναι όντως τόσο.

Ποιο πιθανό είναι να δείχνει λάθος το software.

Καλό είναι να το κοιτάξεις πάντος. Πάρε ένα φτηνό πολύμετρο, γύρω στα 10 ευρώ να κάνεις τι δουλειά σου και να υπάρχει just in case.

Όσο για τροφοδοτικό το pc σου δεν έχει και μεγάλες απαιτήσεις.

Νομίζω ένα Chieftech 420W ή ένα Forton στα ίδια Watt περίπου, είναι στη τιμή που θες και είναι υπέραρκετά για τις απαιτήσεις σου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.