Jump to content



Κατεύθυνση ροής αέρα σε cpu ψύκτρα;


fonzi

Recommended Posts

Κουτί φοβερά στριμωχτό.

Μόνο μερικές τρύπες στο πλαινό καπάκι πάνω απο τον επεξεργαστή.

2 ανεμιστήρια λειτουργούν: cpu και psu

Εχει μια χάλκινη ψύκτρα στον επεξεργαστή και αποπάνω ανεμιστήρι που ρουφάει αέρα προς τα κάτω και ο αέρας διαχέεται μετά απο τα πλαινά της ψύκτρας χαμηλά. Θερμοκρασία cpu (celeron D 2,4) 46 με ανεμιστήρι στις 1800 και 54 με ανεμιστήρι σε 900 στροφές.

Λέω τώρα αν αλλάξω φορά στον αέρα του ανεμιστήρα θα είναι καλύτερα;

Δεν μπορώ να δοκιμάσω εύκολα την αλλαγή της φοράς (έχει γίνει πολύ ιστορία στο ανεμιστηράκι με προσαρμογέα απο 70μμ σε 80μμ κλπ) γι αυτό ρωτάω τη γνώμη σας.

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω το ανεμιστηράκι της CPU πρέπει να χτυπάει προς την ψήκτρα και αν απέναντι στο καπάκι του case έχει υποδοχή για άλλο ανεμιστήρα τότε βάλε έναν αθόρηβο που να χτηπάει προς τα μέσα και έναν στο πίσω μέρος για να διώχνει τον αέρα στο περιβάλλον.

Link to comment
Share on other sites

Πιστευω πως το ανεμιστηρακι εαν το Psu βγαζει εξω τον αερα πρεπει και η ψυκτρα σου να βγαζει...αλλα φροντισε να εχεις αρκετες τρυπες στο κουτι για να μπαινει αρκετος αερας και να εχεις σωστη ροη

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.