Jump to content



καλη ψηφιακη βιντεοκαμερα μεχρι 700e?


princess

Recommended Posts

Για βοηθειστε για να μη δειρω την κουμπαρα μου παρακαλω... Θελει μια καλη ψηφιακη βιντεοκαμερα.. να τραβαει και φωτο.. ναναι και ευκολη στις συνδεσεις της με απλες tv... να γραφει και σε dvd απευθειας αν γινεται (γραφω-παιζω), μονο καφε δε θελει να ψηνει... Το εψαξα λιγο βρηκα μια sony 202.... δεν εχω ιδεα τι λεει (εγω εχω μια αρχαια αναλογικη hitachi και κανω μια χαρα τη δουλεια μου...). Εχετε καμμια προταση; Απλο στο χειρισμο, καλο ποιοτικα, και μεχρι 700e.... ζηταμε πολλα? :081:

Link to comment
Share on other sites

canon mv850i

edit: sorry, τώρα είδα ότι θέλει dvd.

για dvd μόνο η sony νομίζω βγάζει, εκτός από αυτή που βρήκες έχει και ένα λίγο πιο φτηνό μοντέλο, τη DCR-DVD92E (DVD).

Είναι όμως χαμηλότερης ανάλυσης από την προηγούμενη.

Link to comment
Share on other sites

δε θα καουμε για το dvd... απλα να ειναι οσο το πιο δυνατο ευκολη στη χρηση και στη μεταφορα σε dvd... (δεν εχω ορεξη να τρεχω στο Ψυχικο καθε τρεις και λιγο). Αυτη πουλες την ειδα και γω.. απλα δεν ξερω τις διαφορες σε ποιοτητα (ξερω οτι καποιες sony φορανε Karl-zeiss αλλα δεν ξερω ποιες.... )

Link to comment
Share on other sites

από εδώ

βρέθηκα εδώ

ρίξε μια ματιά;)

απ' ότι είδα και η panasonic έχει dvd.

δυστυχώς δεν ασχολούμαι πολύ με τον τομέα, οπότε δεν ξέρω και πολλά, προσωπικά μου αρέσουν οι canon 800 - 830 -850 λόγω χαμηλής τιμής:D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.