Jump to content



Πρόβλημα με εξωτερικό σκληρό δίσκο


gb7

Recommended Posts

Please guyz, δώστε τα φώτα σας... είχα έναν 40GB WD που κατέληξε σε ένα κουτάκι ώστε να γίνει εξωτερικός USB 2.0 (u know), όμως τις τελευταίες 2 μέρες όποτε τον ανοίγω κολλάει όλο το σύστημα. Δοκίμασα να του αλλάξω σύνδεση (σε άλλη θύρα USB εννοώ), μόλις το έκανα τον βρήκε κανονικά στη νέα θύρα και αμέσως μετά κόλλησε... Κάθε φορά, αφού κολλήσει τον κλείνω (τον σκληρό) και το σύστημα επανέρχεται κανονικά! Γιατί μου τα κάνει αυτά? Πώς θα ξαναέρθει στα ίσια του ρε παιδιά?? Thnx in advance!

Link to comment
Share on other sites

Με επανεκκίνηση δε φτιάγνει το ζήτημα? Όποτε μου έχει συμβεί απλά επανεκκινούσα. Σε άλλη περίπτωση ίσως ως τελευταία λύση - εκτός κι αν έχεις γρήγορο τρόπο για πλήρη επανεγκατάσταση - φορματάκι.

Υποθέτω ότι έκανες ένα scandisk στον εξωτερικό μπας και έχει σφάλματα και αυτό σου φταίει

Link to comment
Share on other sites

Ποια θηκη εχεις? Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με την CONSTAR EXTERNAL USB CASE (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802007) και εναν 40αρι WD, αλλα δεν εχω βρει το χρονο να ασχοληθω με το προβλημα.

Οποιος ξερει κατι ευπροσδεκτος..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.