Jump to content



Απιστευτο προβλημα με συντομευσεις...


Recommended Posts

Παει η ξαδερφη μου να εγκαταστησει το προγραμμα για την νεα ψηφιακη της στο πισι ολα οκ οποτε και παει να συνδεσει την μηχανη και το συστημα κολλαει.Κανει ρεσετ και τις αναγνωριζει κανονικα την μηχανη αλλα η συντομευση για το λογισμικο της μηχανης παιρνει την μορφη εκεινη ειναι ενα μπλε κουτακι και οταν το τρεχεις λεει δεν μπορει να βρεθει κτλ...

Ε και στην επομενη επαννεκινηση ολα τα εικονιδαι της επιφανειας εργασιας δεν τρεχουν,ουτε και απο το μενου εναρξης,Ενω για να ανοιξεις το word πρεπει να το ανοιξεις με αποθηκευμενο αρχειο.

Ουτε ο πινακας ελεγχου λειτουργει ουτε καν το regedit δεν μπορει να τρεξει...

Ουτε με safe mode καταφερα τπτ οποτε για ριχτε καμια ιδεα.

Υ.γ.Το συστημα ειναι το ιδιο με την υπογραφη μου με winxp sp2

Link to comment
Share on other sites

Αυτό μου ακούγεται σαν πρόβλημα του προγράμματος. Καταρχάς , ακολούθησε πιστά τις οδηγίες εγκατάστασης όπως τις αναφέρειο κατασκευαστής?

Πχ Πχ , πρωτα να βάλει το cd και μετα την συσκευή ή πρώτα την συσκευή και μετά τους οδηγούς? Το έχω παθει με το scanner της Cannon και είχα περίπου τα ίδια συμπτώματα.

Μετα , δοκίμασε να βάλεις ξεχωριστά τις εφαρμογές απο το φάκελο που έχει κάθε μια και όχι απο το start up της εφαρμογής που τα βάζει όλα αυτόματα. Μπορεί να παίζει καμμιά ασυμβατότητα όπως με την web camera της Crypto που όταν έτρεχα το πρόγραμμα κολλαγε το σύμπαν ενψ όταν έβαζα τις εφορμογές ξεχωριστα από το δικό τους installation έπαιζαν μια χαρα...

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον ακολουθησε πιστα την διαδικασια ενω τα προγραμματα δεν τρεχουν ουτε απο το program files.Απεγκατασταση δεν μπορει να κανει γιατι στην ουσια κανενα εικονιδιο δεν δουλευει.

Link to comment
Share on other sites

Microsoft + Antispyware εμείς στο Γυμνάσιο αυτό το λέγαμε σχήμα οξύμωρο .

Τώρα παίζει δηλαδή να είχε ιό ή spyware το επίσημο cd της ψηφιακής? Εγώ θα έλεγα κανένα πέρασμα από πάνω τα παραθύρια αν δε δουλέψει κάποιο πρόγραμμα στυλ system mechanic

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.