Jump to content



2 τροφοδοτικά μαζί!


superduke

Recommended Posts

Παιδιά σκέπτομαι να βάλω ένα παλιό τροφοδοτικό που έχω μαζί με το ήδη υπάρχον στο σύστημα.Το ένα θα είναι για την μητρική και τον επεξεργαστή και το άλλο για την κάρτα γραφικών και τους δίσκους.Είναι δυνατό να γίνει χωρίς προβλήματα?

Link to comment
Share on other sites

Αυτο πρεπει να το κανεις για να πατας απλα εσυ το κουμπακι και να ξεκινανε μονα τους! Αν απλα θες να συνδεσεις πανω στο 2ο psu ανεμιστηρες, λαμπες νεον κτλ τοτε απλα παρε ενα διακοπτακι και συνδεσε το στο 14ο και 15ο pin και οποτε θες εσυ θα το ανοιγει το psu ετσι... Αν ειναι να βαλεις πανω του κανα dvd-rom κανα δισκο κτλ καλυτερα να τα συνδεσεις μεταξυ τους!

Link to comment
Share on other sites

Από την άλλη αν το έχεις 24-7 όπως πολλοί από εμάς εδώ μέσα τότε λιγοστεύουν οι κίνδυνοι με τη χρήση διακόπτη αλλά να θυμάσαι ότι η χαζομάρα σε περιμένει στη γωνία. Τόσες φορές έχω ξεχάσει να το ανοίξω το δικό μου...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Αν απλα θες να συνδεσεις πανω στο 2ο psu ανεμιστηρες, λαμπες νεον κτλ τοτε απλα παρε ενα διακοπτακι και συνδεσε το στο 14ο και 15ο pin και οποτε θες εσυ θα το ανοιγει το psu ετσι... Αν ειναι να βαλεις πανω του κανα dvd-rom κανα δισκο κτλ καλυτερα να τα συνδεσεις μεταξυ τους!

και το φορτο εργασιας που θα γλυτωσω με το δευτερο θα δω καποια διαφορα στη αποδοση του υπολογιστη απ την χρησιμοποιηση του πρωτου?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.