Jump to content



Καίγομαι! Δε φορτώνει τα Xp!


Recommended Posts

Στο β' μου pcaki έκανα scandisk επειδή είπε ένα πρόγραμμα (diskeeper) ότι εντόπισε προβλήματα στα αρχεία. Όντως βρήκε κάποια χαμένα αρχεία κλπ και συνέχισε όμως από τότε δεν ξαναμπαίνει. Λέει ότι λείπουν κάποια αρχεία από τα windows και να μπω στη repair console και τα δικά του. Όμως τι θα κάνω σε αυτή τη κονσόλα μόνος μου, σε περιβάλλον dos είναι αλλά δε ξέρω ποια αρχεία και από πού. Δε μπαίνει ούτε safe mode. restore back μπορώ να κάνω εκτός windows??? Είναι πολύ σημαντικό το να αποφύγω το format και να δουλέψω εκεί. Έχετε άλλες λύσεις;;

Windows experts για άλλη μία φορά βοηθήστε με!!!

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που χρειάζεσαι είναι να εγκαταστήσεις ξανά τα windows πάνω σε αυτά που είναι ήδη έκει. Μήν πάς με recovery console.βάλε το cd και ακολούθα Installation...(δεν θα χαθούν τα αρχεία σου ,προγραμματα και λοιπα)

more info:http://www.pcbuyerbeware.co.uk/RecoveringXP.htm

Link to comment
Share on other sites

Και τα my documents που έχω κάνει τα αρχεία privete?? Θα έχω πρόσβαση;;

Επίσης από ότι θυμάμαι, πριν την εγκατάσταση εκτός από το repair console βλέπει το υπάρχον directory και ρωτάει, να διωρθώσει τα αρχεία;; Να το δοκιμάσω αυτό??

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον δεν αλλάζεις τα χαρακτηριστικά του λογαριασμού, φυσικά και θα έχεις πρόσβαση στα documents.Επίσης μπορέις να απαντήσεις θετικά στην ερώτηση περί επιδιόρθωσης των αρχείων.Πάντως εάν μπορείς να πάρεις κανένα backup καλό θα ήταν.Και επίσης ρίξε και ματιά στο οδηγό εδώ, για παν ενδεχόμενο.....

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=9175

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.