Jump to content



Προβλημα με psu enermax 470 , help παιδες , θα τρελαθω


tolis1442169094

Recommended Posts

εχω το enermax 470 noisetaker . Πριν κατι μηνες , χαλαει ενα καλωδιο και φαινότανε το συρμα. Μετα απο συμβουλες του big boss hipro βαζω μονοτικη ταινια...... και σημερα αρχιζε να μυριζει κατι καμμενο.......μυριζε η μονωτικη ταινια και τα καλωδια......ΜΟΥ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΤΑ DVD-ROMS KAI DVD-RWS!!!! Τι να κανω?απο εγγυηση περνάει?παντως η γραμμές του ειναι πολυ δυνατές μετρημένες με βολτόμετρο . Σε περιπτωση που δεν περναει απο rma , ποιο τροφοδοτικο αξιζει να παρω?

Link to comment
Share on other sites

Αφού λες ότι σου χάλασε το καλώδιο προφανώς θα σκίστηκε από απροσεξία όταν έβαζες τοις συσκευές η έβρισκε πάνω σε καμία μυτερή επιφάνεια στο κουτί και τότε σκιζόταν .. Δεν νομίζω ότι θα το δεχτούν αλλά αν η σκισμή είναι μικρή μπορεί να σου κάνουν τα στραβά μάτια .. Αν δεν το δέχονται τότε αγόρασε το ίδιο … εκτός και αν τα 470W σου φαίνονται λίγα για τοις συσκευές που έχεις…

Link to comment
Share on other sites

Καπου βραχυκυκλωνει προφανως για να ζεσταθει τοσο πολυ το καλωδιο ωστε να καψει τη μονωτικη.Ψαξε λιγο για βραχυκυκλωματα μηπως κανουν καπου επαφη καλωδια κτλ..Εγω πιστευω οτι το τροφοδοτικο ειναι καλα κ δε θελει τπτ.Καλυτερα πειραματισου σε εναν μουφα υπολογιστη μη σου καψει κ αλλα πραματα σε περιπτωση που ειναι οντως προβληματικο.Σιγουρεψου οτι ειναι διαλυμενο πριν το στειλεις για rma.Κανε μια δοκιμη.Παρε ενα κομματι καλωδιο κ βραχυκυκλωσε το πρασινο με το διπλανο μαυρο στο 20πινο (η 24 πινο αναλογα το τροφοδοτικο σου)κ κοιτα αν γυριζει το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου.Αν δε γυριζει σιγουρα εχει προβλημα.Αν γυριζει παιζεται το πραμα..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.