Jump to content



Logitech LX 500 ή LX700 wireless keyboard?


kerneld

Recommended Posts

Αργά χτες το βράδυ μετά από 20 περίπου μήνες λειτουργίας, τάπαιξε το Microsoft Wireless Desktop Elite πληκτρολόγιο μου. Έβγαλε ένδειξη χαμηλής μπαταρίας, και όταν του έβαλα τις καινούργιες τίναξε τα πέταλα. Το ποντίκι πάντως βράχος.

Τέσπα, πριν κρυώσει το πτώμα πάμε για τον αντικαταστάτη του που πρέπει να είναι οπωσδήποτε ασύρματο με όλες τις ευκολίες (πλήκτρα multimedia, ροδελίτσες για κάθετο και οριζόντιο σκρολάρισμα κτλ). Κότσαρα ένα ενσύρματο compaq πληκτρολόγιο που είχα για να τελειώσω μια δουλειά και έπαθα πλάκα, σαν να πήγα πίσω στον μεσαίωνα.

Αυτή την φορά και λόγω της 5-ετούς εγγύησης λέω να πάρω Logitech (δεν γίνεται κάθε 1,5-2 χρόνια να ακουμπάω 95-100 ευρώ στην Μ$ που δίνει μόνο 1 χρόνο).

Έχει κάποιος από το forum κάποιο από τα παραπάνω 2 μοντέλα της Logitech για να σχολιάσει τις εντυπώσεις του (θετικές και αρνητικές)?

Π.χ. κάπου είχα ακούσει ότι τα πλήκτρα για το internet π.χ. δεν ξεκινάνε τον Firefox browser, αλλά ο ΙΕ ξεκινάει κανονικά. Ισχύει αυτό? Άλλα προβληματάκια? Κρασαρίσματα με το software κτλ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.