Jump to content



Προβλημα με ΗΡ5500


Hemispasm1442169066

Recommended Posts

Σημερα το πρωι συνειδητοποιησα οτι ο εν λογω εκτυπωτης δεν αναγνωριζοταν πλεον απο το συστημα. Παιζοντας λιγο με τα καλωδια/θυρες usb καταλαβα οτι υπηρχε προβλημα αναγνωρισης του εκτυπωτη αφου δοκιμασα και στα usb του λαπτοπ και δεν το εβρισκε.

Ειτε δεν εκανε τιποτα, ειτε εβγαζε οτι καποια συσκευη του συστηματος has malfunctioned and will not work properly. Δοκιμασα σε ολες τις θυρες usb που μπορεσα να βρω και στους 2 εκτυπωτες. Δοιμασα 3 καλωδια.

Ο εκτυπωτης δουλευει οταν δουλευω απο το πανελ του και οχι μεσω PC, και το scanner, και το fax. Απλα δεν δουλευει το usb interface (?)

Καμια ιδεα?

Ειναι πιθανο να εφαγε λιγο νερακι αφου το παραθυρο πισω του ηταν λιγο ανοικτο κατα την κακοκαιρια χτες, δυστυχως δεν ημουν σπιτι τοτε.Μου φαινεται λιγο περιεργο να επηρεασε μονο το usb.

Link to comment
Share on other sites

Ok,μάλλον έχει αρπάξει η πλακέτα. Κοίτα αν υπάρχει ακόμα υγρασία στον εκτυπωτή που μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα η οποία να μην έχει φύγει ακόμα. Πάρε ενα πιστολάκι για τα μαλλιά να επιταχύνεις την διαδικασία. Δεν θυμαμαι αν έχει διαγνωστικό έλεγχο μέσα από το πάνελ.

Αλλιώς πάει για επιστροφή αν είναι μέσα στην εγγύηση αρκεί να βεββαιωθείς ότι δεν υπάρχει υγρασία.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.