Jump to content



Προτάσεις για οθονη!!!


gothax

Recommended Posts

Θα ήθελα να ζητήσω και εγώ με την σειρά μου την βοήθεια σας για αγορά οθόνης!! πριν απο καποιες μέρες μια φίλη μου ζητησε την βοηθειά της για να αγοράσει 3 οθόνες για το γραφείο της(λογιστικό) ζηταει να ειναι ξεκούραστες διοτι υπάρχει μεγαλο φορτο εργασιας και σιγουρα ευκρεινια λογω χρησης λογιστικων πακετων και φυλλων εργασιας...θελω την γνωμη σας για καποια χαρακτηριστικα: σιγουρα μιλαμε για 17'' αλλα τι πρεπει να προσεξω? Responce time: 8-12 ή 16ms? Κοντράστ: 600:1 ή μεγαλυτερο? Φωτεινότητα:300cd/m² η μεγαλυτερο?? πραγματικα δεν ξερω!! απο λεφτα ειναι 250-300ευρω εχω καταληξει στην samsung 713N διοτι εχω δει σε γνωστο την 172v και μπορω να πω πως ηταν αρκετα ξεκουραστη!! ομως ακουω και καλα λογια σε lg και philips....αναμενω τις εμπειρες γνωμες σας και αν μπορειτε και προτασεις σε μοντελα!! ευχαριστω πολυ :045:

Link to comment
Share on other sites

Καλό θα είναι να πάρει 19'' οθόνες. Χρόνο απόκρισης δεν σε ενδιαφέρει μιας και θα το χρησιμοποιεί για δουλειά και όχι για ταινίες - παιχνίδια. Μια καλή , φτηνή και τίμια λύση με καλή εγγύηση (0 πιχελ) είναι η LG 1915s περίπου στα λεφτά που θές.

Όπως έχω ξαναπεί οι 17 είναι απλά λύση ανάγκης...

Link to comment
Share on other sites

φτηνή και τίμια λύση με καλή εγγύηση (0 πιχελ) είναι η LG 1915s περίπου στα λεφτά που θές.

Tην πηρα χτες και μεχρι τωρα απολυτα ικανοποιημενος! Ειδα και ταινια επαιξα και game και δεν ειχα καποιο παραπονο...! Τουλαχιστον μεχρι τωρα.

Link to comment
Share on other sites

Και γω συμφωνώ για τις 19".

Αφού ούτε λόγος να γίνεται για παιχνίδια σε λογιστικό γραφείο, δεν βλέπω γιατί να μην πας σε MVA/PVA panel. Και τα 25ms ούτε που θα τα δεις.

Η μεγάλη φωτεινότητα είναι απαραίτητη μόνο αν ο χώρος εργασίας είναι πάρα πολύ φωτεινός. Σε κάθε άλλη περίπτωση και τα 250 cd/m2 είναι αρκετά.

Το μεγάλο contrast δίνει καλύτερη ευκρίνεια στα χρώματα, οπότε όσο πιο μεγάλο τόσο πιο καλό.

Αν θέλεις Samsung πάρε την 910N. Αλλιώς την Belinea 101906 με 0 pixel εγγύηση. Kαι οι δύο έχουν γύρω στα 340€.

Στις 17" οι επιλογές σου είναι πιο περιορισμένες.

Samsung 173P (από 260€ και η μοναδική ίσως μέσα στον προϋπολογισμό σου)

Βelinea 101751 (περίπου 340€)

ΕΙΖΟ L568 (την βρίσκεις και με 340€)

Ίσως να υπάρχουν και άλλες. Έλειπα όμως κάποιο καιρό και δεν έχω μπει ακόμη μέσα στα πράγματα. Αυτές είναι όσες μου ήρθαν στο μυαλό.

Link to comment
Share on other sites

Αφού πρόκειται για τέτοια δουλειά, γιατί να μην βολευτεί η κατάσταση με κάτι ΑΟC, Acer ή Proview που πουλάει το Πλαίσιο και τα Multirama?

Αρκετά φτηνότερες και την δουλειά τους θα την κάνουνε.

ΠΛΑΙΣΙΟ:

Acer AL1714MS 17" --> 239euro

AOC LM-728 17" --> 239euro

Multirama:

Proview CY-965 19"tft --> 269euro

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.