Jump to content



Ασύρματα Πίσω Ηχεία;


michalo

Recommended Posts

Τι άποψη έχετε για τα ασύρματα πίσω ηχεία στα σετ home-cinema της αγοράς; Λειτουργούν καλά ή έχουν παρεμβολές ή άλλα προβλήματα; Αξίζει τον κόπο μια τέτοια αγορά;

Αν κάποιος έχει σχετική εμπειρία θα παρακαλούσα να τη μοιραστεί!

Link to comment
Share on other sites

Η μεχρι τωρα εμπειρια μου λεει οτι δυστυχως πασχουν απο παρεμβολες.

Σε καμια περιπτωση δεν μπορουν να σταθουν ανταξια στα ενσυρματα.

Απο εκει και περα, φανταζομαι οτι θα υπαρχουν και πανακριβα ασυρματα ηχεια με ανεβασμενου επιπεδου προδιαγραφες, τα οποια πιθανον δεν πασχουν απο τετοιου ειδους "μωρουδιακα" προβληματα της πρωτης γενιας αλλα με το αναλογο τιμημα.

Αν γνωριζει κανεις κατι παραπανω ας μας ενημερωσει γιατι κι εμενα με ενδιαφερει ιδιαιτερα το θεμα.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω ασύρματα ηχεία της Mitsubishi τα οποία χρησιμοποιώ για πίσω στο 5.1 όταν παίζω.Σαν ποιότητα μην περιμένεις πολλά , τουλάχιστον αντίστοιχο με σταθερά. Είναι ικανοποιητικό όμως το αποτέλεσμα , παρεμβολές δεν έχει , απλά αν 8έλουν χρόνο να ενεργοποιηθούν αν μείνουν idle αρκετή ώρα. Πάντως εγώ είμαι ικανοποιημένος...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Βρηκα αυτο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26176779&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=256163&Merchant_Id=1&sts_cid=3 .Δεν το εχω δοκιμασει αλλα λογω 2.4 ghz πρεπει να ειναι ok για μια αποσταση της ταξεως των 15 μετρων σε ανοικτο χωρο.

Link to comment
Share on other sites

Σε τι συχνότητες παίζουν τα ασύρματα ηχεία?

Γιατί αν παίζουν σε 2,4 μάλλον θα υπάρχει πρόβλημα με παρεμβολές από ασύρματα τηλέφωνα, ασύρματα δίκτυα και φούρνους μικροκυμάτων.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά πήρα αυτό http://www.sony-centre.gr/product_info.php?products_id=375&sony_ses=3cdd18aca35507884892a8e710b2488d, το οποίο δουλεύει με υπέρυθρες και για την ώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος αν και τα πίσω ηχεία ακούγονται κάπως πιο αδύναμα.

Περισσότερα όταν κατορθώσω και δω καμιά ταινία με πολυκάναλο ήχο, γιατί μέχρι ώρας μόνο με μουσική τα δοκίμασα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.