Jump to content



ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ PHILIPS 107P4 (Για δυνατούς λύτες!!!)


kiriakosk

Recommended Posts

Καθαρίζοντας την οθόνη με ένα χαρτί (βρεγμένο ελαφρά) σε ένα σημείο της οθόνης εμφανίστηκε μια μικρή στάμπα! από τα λίγα που γνωρίζω για το συγκεκριμένο θέμα είναι πιθανόν να έχει φύγει μια επιφανειακή επίστρωση που έχουν όλες οι οθόνες.

Ξέρει κανείς αν και πως φτιάχνει αυτό το πράγμα;

Γιατί η άλλη λύση που βλέπω είναι να αρχίσω το τρίψιμο μέχρι να φύγει όλη η επίστρωση!!!

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω να έφυγε η επίστρωση με λίγο τρίψιμο. Η NEC μου έχει τριφτεί πολλές φορές και δεν έχει τίποτα,και με στεγνό πανί, και με καθαριστικό οθόνης polaroid. Σίγουρα δεν είναι κάποια θολούρα από υγρασία που μένει μερικές φορές; Εμένα εμφανίζεται κάτι τέτοιο όταν δεν σκουπίσω εντελώς ότι υγρασία μένει μετά το καθάρισμα με ένα στεγνό πανί. Θα μου πεις για να ποστάρεις σίγουρα θα το κοίταξες.

Πριν απο αρκετές μέρες μου εμφανίστηκε πάνω δεξιά (μάλιστα μετά από έντονο καθάρισμα) ένα πράσινο pixel! Λέω πώπω κάηκε και η NEC δεν δίνει 0 pixels την πάτησα! Χτυπώντας το όμως ελαφρά με το δάκτυλο εξαφανίστηκε!! Έχει βγει 2-3 φορές από τότε, και πάντα με ένα "χαστουκάκι" έρχεται στα ίσια της (δεν τό'ξερα ότι οι NEC είναι βιτσιόζες!!! :040: ).

Link to comment
Share on other sites

1.Καμιά σχέση με υγρασία απλά έχει φύγει η επιφανειακή επίστρωση τώρα θα μου πεις πως μάλλον θα είναι η εξαιρετική ποιότητα της PHILIPS!

2.Η οθόνη μου είναι CRT.

Για αυτό λέω παραπάνω ότι είναι για δυνατούς λύτες! Έχει ξαναπαρουσιαστεί σε κάποιον αυτό το πρόβλημα η είμαι μοναδικός στο είδος μου;

Link to comment
Share on other sites

Η επίστρωση μάλλον γίνεται κατά την διαδικασία παρασκευής του γυαλιού στο εργοστάσιο. After market υποστήριξη-επισκευή δεν νομίζω να βρεις, και προσωπικά δεν έχω ακούσει κανέναν να έχει επισκευάσει κάτι αντίστοιχο.

Link to comment
Share on other sites

kiriakosk Είναι στο εξωτερικό μέρος καμιά σχεσει με καθοδικό σωλήνα!

Σε αρκετες οθονες crt το εξωτερικο τζαμι ειναι το εμπρος μερος του καθοδικου,αλλα τελος παντον δεν υπαρχει τροπος να επισκευαστει αυτο οποτε για εμενα υπαρχουν δυο επιλογες :

1)Να βρεις καποια ιδια με την δικη σου οθονη και παρεις την προσοψη μαζι με το τζαμι και να την αλλαξεις.

2)Να τριψεις και να αφαιρεσεις ολη της επιστρωση που εχει η οθονη και μετα να της βαλεις ενα καλο φιλτρο απο τζαμι οχι πλαστικο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.