Jump to content



ATI CONTROL CENTER - Ερώτηση


CROESUS

Recommended Posts

Παιδιά ανακάλυψα πρόσφατα το forum και έχω εντυπωσιασθεί από τις πληροφορίες, που μπορεί να αντλήσει κανείς εδώ μέσα, σας αξίζουν πολλά μπράβο.

Το πρώτο μου post, έχει να κάνει μ' ένα πρόβλημα, που αντιμετωπίζω με το ati control center.

Από πρόσφατο review, είδα ότι μέσα από το ati control center, μπορεί κανείς να δει τις συχνότητες λειτουργίας του πυρήνα και της μνήμης καθώς επίσης και της θερμοκρασίας της κάρτας γραφικών και συγκεκριθμένα υπάρχει η επιλογή performanc και ειδικότερα overdrive, από την επιλογή andanced view.

Έχω εγκατεστημένους τους catalyst 5.10 και η κάρτα γραφικών είναι μια

MSI X700Pro/128MB, αλλά όταν ανοίγω το ati control center, δεν μου εμφανίζει τις παραπάνω επιλογές. Θα ήμουν υπόχρεος, αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος, αν ξέρει τι μπορεί να φταίει ή τι πρέπει να κάνω, προκειμένου να ενεργοποιήσω την συγκεκριμένη επιλογή. Σας αναφέρω ότι έχω εγκατεστημένα τόσο το .ΝΕΤ 1.1 όσο και το directX 9.0c, σε μηχάνημα με ΧΡ-sp.2.

Eυχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Δεν κατάλαβα τι εννοείς καλά τι εννοείς τι πρέπει να κάνω. Όταν είναι ανοιγμένη η λίστα "information center", πατώντας το help, δεν μου βγάζει κάτι ιδιαίτερο. Αν ήθελες να γίνεις πιο συγκεκριμένος, θα σου χρωστώ μεγάλη ευγνωμοσύνη, παραθέτω δύο screenshots, όπου διαπιστώνεις ότι σε μένα το μενού είναι εντελώς διαφορετικό.

post-3252-1442174258,3825_thumb.jpg

post-3252-1442174258,4959_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.