Jump to content



εκανα χοντραδα με σκληρο δισκο help


fsbmaniac

Recommended Posts

οποιος γνωριζει το μυνημα "unknown partition table" θα καταλαβει πανω κατω.

ασ τα παρω απο την αρχη για 5- μηνες ο δισκος δουλευε με 3 partitions 2 με win χρ ξεχωριστά και 1 για data data =80gb και τα αλλα μαζί κάναν 111gb ..120gb σκληρό έχω δηλαδή. εχθές θέλοντας να δώσω λίγα gb παραπάνω στο partition με τα data λέω να κάνω format κιόλας ... μπαίνω από το cd τον windows χρ προ αλλα ναι μεν σβήνει το "παρτιτον" αλλα το unlocate space μένει όσο ήταν και το partition 1 unlocate 15 gb 2 unlocate 15gb 3 ntfs 80..gb ..σκεφτομαι λοιπόν να κάνω edit με το acronis. κάνω delete κανονικά τα partitions αλλα βλέπω ότι μπορώ να κάνω και resize έτσι κάνω το data partition 90gb και αρχίζω να χωρίσω τα αλλα 2... τα οποια είναι συνεχόμενα το πρώτο μου το βγάζει σαν "πραιμαρι" και το άλλο σαν logical μου γραφει και για cluster size.... με όλα αυτά μπερδεύτηκα αλλα τα έβαλα default και "προχωρισα" έσωσα και τις αλλαγές .....παο μέσα στο cd τον windows μια χαρά κάνω πάλι format γρήγορο και αρχίζει αντιγραφει αρχεία αλλα μόλις κάνει reboot για να τα κάνει install μου βγάζει αυτό το μήνυμα..."unknown partition table" εντωμεταξύ έχω και δεύτερο σκληρό τον χωρίζω κανονικά αυτόν μέσα από το cd τον windows και κάνω ένα install τελικά τα βλέπω τα data και μπορώ να τα πάρο...τελικά ξαναδοκιμάζω να κάνω install στον δισκο με το πρόβλημα και ως "διαμαγειας" έγινε αλλα αν βγάλω τον άλλο δίσκο που πέρασα τα win δεν δουλεύει και βγάζει πάλι το μήνυμα... καμια ιδέα?????? δεν έχω δίσκο εδώ να πάρο τόσο μεγάλο buck up ....... 80gb b.u. είναι... τι φταιει ???? ο 120 ειναι maxtor. o 20 wd. sata και ide αντιστοιχα

Link to comment
Share on other sites

μπα το έτρεξα ξανά πολλές φορες αλλα τίποτα δεν μπορώ να εξηγήσω το λάθος.... τελικά έκανα buck up 25 dvd και έκανα ολικό format δίσκου από την αρχή και hard format κιόλας. μετά όλα ok..... χώρισα στην αρχή ένα κομμάτι 2gb για την virtual memory και μετά 2x 5 gb για 2 installations χρ και το άλλο data έβαλα και καπάκι τον 20ari πάνω...οποτε το θέμα κλείνει εδώ.τέλος καλο όλα καλά αυτό έχει σημασία.. και μην ξεχνάτε data "βερυφικατιον" στα dvd είδα διαφορες από εταιρία σε εταιρία dvd and the best ever is PHILIPS(1-θξ) and Verbatim(1-16x)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.