Jump to content



DIGITREX PORTABLE DVD PLAYER


zillakarpen

Recommended Posts

Καταρχήν να χαιρετίσω όλα τα παλιά αλλά και τα καινούρια μέλη του Φόρουμ εν όψη και της αρκετά μεγάλης απουσίας μου λόγω δουλειάς.Ελπίζω απο δω και πέρα να μπορώ να προσφέρω και γω ξανα τους προβληματισμούς αλλά και ένα μικρό λιθαράκι στα θέματα που αφορούν το Φόρουμ.

Στο θέμα όμως....και με αφορμή το DVD DIGITREX που πρόσφερε η εφημερίδα "ΘΕΜΑ" και τα καταστήματα CARREFOUR.Το μηχανάκι είναι αρκετά καλό για τα λεφτά και της δυνατότητές του αφού πέζει και DVIX έτσι εύκολα συνδέοντάς το με την τηλεόραση μπορείς να παρακολουθήσεις τις αγαπημένες σου ταινίες ξάπλα ΄).Και κει λοιπόν που πάω να το συνδέσω με την 29 PHILIPS αρχίζουν τα προβλήματα.Η εικόνα είναι ασπρόμαυρη!!!!(Με svhs δεν έχω δοκιμάσει ακόμα).Σε 2 άλλες τηλεοράσεις του σπιτιού όμως ειναι έγχρωμη κανονικά χωρίς να αλλάξω κάτι.

Επίσης επειδή δοκίμασα και με ένα ασύρματο δύκτιο να μεταφέρω την εικόνα απο το PC στην συγκεκριμένη TV αντιμετώπιασα ακριβώς το ίδιο.

Και επιδή πολλοί ίσως πείοτε ότι είναι θέμα τηλεόρασης αρκεί να σας πω ότι σύνδεσα την ψηφιακή μου για να δω κάποιες φωτογραφίες ήταν εγχρωμες κανονικά!!!Με τα ίδια καλώδια επίσης που σύνδεσα τη φωτογραφική δοκίμασα να συνδέσω και το DIGITREX αλλά πάλι τίποτα (ασπρομαυρα).

Κανείς κάποια ιδέα ή κα΄ποιος που το έχει αγοράσει?

Link to comment
Share on other sites

Έχω την εντύπωση ότι φταίει το καλώδιο SCART σου ή η τηλεόρασή σου.

Δοκίμασε πρώτα να πάρεις ένα καλώδιο SCART. Αλλά από εκεί που θα το πάρεις να του πείς να είναι Full, δηλαδή να έχει όλα τα σήματα συνδεδεμένα.

Μπορεί η τηλεόρασή σου να μην υποστηρίζει σωστά το σήμα, και σου το δείχνει μονόχρωμο.

Δοκίμασε πρώτα όμως με το SCART.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

φιλε μου πες μας ποσο το αγόρασες

είδα σήμερα το digitrex jdp 500 D στον μαρινόπουλο με 99 ευρώ

αυτό το μοντέλο πήρες έχεις ? τόσο το πήρες και εσύ ?

παίζει κανονικά divx ?

εάν έχει υπότιτλους σε .srt μέσα στον φάκελο τους βλέπει κανονικά ?

εάν είναι ελληνικοί οι υπότιτλοι φαίνονται επίσης κανονικά ?

μπορείς να δοκιμάσεις και να μας πεις ?

εχει μπαταρια ? ποσο κραταει ?

σε ευχάριστω

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.