Jump to content



Αγορά DVD-Recorder


geofrou

Recommended Posts

Eπειδή δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με το θέμα θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες μάρκες ή κάποια μοντέλα για αγορά dvd-recorder...Eγω από μια ματιά συγκλίνω προς LG και το GSA-4167B...Τι λέτε??Κάποια αλλη γνώμη??

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου με πιάνεις στην ίδια φάση. Περιμένω λίγες μερούλες ακόμη μήπως φέρουν πάλι το BENQ1640 να το τσιμπήσω αλλιώς μάλλον κάποιο LG .Στην τελική όμως αν δεν έρθει το πρώτο μπορεί να τσιμπήσω κάνα nec (αλλά πολλοί λένε ότι τα lg διαβάζουν και πέτρες ρε μαμώτο,τι να κάνω τελικά)

Link to comment
Share on other sites

ΑΠΛΑ ΛΥΤΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ σου προτείνω NEC είναι ποιότητα. Όσο αφορά τις πέτρες που διαβάζει το LG δεν το πιστευω απο προσωπική εμπειρία. Μετά απο ένα μήνα RMA και ακομα περιμένω. NEC Και βρίσκεις την υγειά σου!

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω με Benq η Plex τι παιζει γιατι δεν ειχα ποτε.Προσωπικα δεν θα παιρνα ποτε Benq...Τα ΝΕC παντως ειναι απλα αχτυπητα.Εχω ακομη το 3500 και τωρα εχω και το 4550.Απλα αψογα,αθορυβα και σταθερα με οτι media και αν τους "χωσεις¨" μεσα τους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.