Jump to content



lexmark μελανια


vangelis1602

Recommended Posts

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΑΝΑΓΟΜΟΝΟΥΝ ΜΕΛΑΝΙΑ ΛΕΞΜΑΡΚ.ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΙΤ ΚΑΙ ΕΧΟ ΚΑΤΙ ΜΕΛΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ζ24 ΑΛΛΑΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΕΧΕΙ 6 ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑ.

Link to comment
Share on other sites

Για κάποια μελάνια υπάρχουν πληροφορίες στο inkline.gr Υπάρχουν και άλλα αλλά θα σε γελάσω γιατί δεν έχω ασχοληθεί με τα λέξμαρκ. ΓΙατί δεν ρωτάς αυτόν που σου τα πούλησε?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Καλησπέρα,καθώς έβαλα τα μελάνια στον Lexmark Z55.Mου βγάζει μύνημα το μελάνι του εκτυπωτή και πάνω του έχει ένα Αγγλικό ερωτηματικό και δείχνει το μελάνι άδειο.Εβαλα τα μελάνια τα τοποθέτησα ξανά και δεν γίνεται τίποτα.Τι μπορεί να συμβάνει?

Link to comment
Share on other sites

κάτι έχω ακούσει τελευταία εδώ μέσα για "κλειδωμένα" μελάνια, που δεν μπορείς να ξαναγεμίσεις. Ο εκτυπωτής δηλαδή αν αδειάσουν μια φορά, τα βλέπει άδεια και δεν εκτυπώνει. Το πιθανότερο μου φαίνεται... :( Πάρε και άλλες γνώμες όμως, αφού δεν την έχω κάνει ποτέ τη διαδικασία για να ξέρω τι προβλήματα μπορεί να συναντήσεις...

Link to comment
Share on other sites

Τελικά βρέθηκε λύση.Μπήκα στον οδηγό του Lexmark,του έβαλα σαν επιλογή ότι και τα δύο μελάνια είναι new,εκτύπωσα δοκιμαστιή σελίδα και λειτουργούν κανονικά.Μετά απο αρκετό χρόνο βέβαια,βρήκα την λύση!

Πάντως,πολλά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.