Jump to content



OFFICE KEYBOARD


didymos

Recommended Posts

Θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω ένα πληκτρολόγιο το οποίο θα το χρησιμοποιώ κατά 80% για χρήση του Office και κατά 20% για πλοήγηση στο internet. Είναι πολύ σημαντικό να έχει κουμπάκια για Copy και Paste!

Επίσης, να πω ότι, παρόλο που μπορώ να γράφω σε ικανοποιητική ταχύτητα, δεν ασχολήθηκα ποτέ μου με τυφλό σύστημα οπότε πρέπει απαραίτητα να κοιτάω ταυτόχρονα και στο πληκτρολόγιο. Που θέλω να καταλήξω; Στο ότι αποκλείω οποιοδήποτε πληκτρολόγιο σε μαύρο χρώμα καθότι με κουράζει στα μάτια και μου μειώνει την ταχύτητα πληκτρολόγησης.

Και εδώ είναι το δύσκολο του εγχειρήματος: να βρω ένα λευκό, ποιοτικό, κανονικό (όχι τύπου natural), office πληκτρολόγιο.

Η βάση αναφοράς θεωρώ ότι είναι το Microsoft Office Keyboard. Δυστυχώς όμως δε μπορώ να το βρω πουθενά, μάλλον έχει καταργηθεί.

Μπορείτε να με βοηθήσετε; :100:

Link to comment
Share on other sites

Πιθανον και ενα Multimedia keyboard της microsoft να σου κανει την δουλεια σου αλλα θα θελει να κατσεις να σεταρεις εσυ το καθε κουμπι οπως εσυ θελεις και τα σχεδια των κουμπιων θα ειναι ψιλοασχετα :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.