Jump to content



Σοβαρό πρόβλημα με τον δίσκο!


lordelesar

Recommended Posts

Στον σκληρό μου λεχω 3 partitions. Το 1ο και το 2ο έχουν μέσα τα 32 και 64 bit xp pro αντίστοιχα. Το τρίτο είναι απλά αποθηκευτικός χώρος, ούτε προγράμματα ούτε τπτ.

Επειδή χρησιμοποιώ πιο πολύ τα 64άρια το partition τους γέμισε. Είπα λοιπόν να αλλάξω τα μεγλεθη για να έχει μεγαλύτερο χώρο το 2ο.

Έβαλα το partition magic 8. Κάνω τις αλλαγές και κάνει reboot. Εκεί που κανονικά έπρεπε να κάνει ότι είναι να κάνει το pm8, λέει "xmnt2002 no found" και συνεχίζει στα windows χωρίς να αλλάξει τίποτα.

Οπότε uninstall και θα το κάνω από τα 32 λέω. Πράγματι, boot στα 32 και pm8 πάλι. Reboot και αρχίζει τις αλλαγές κανονικά.

1ο πρόβλημα: δεν μπορεί να κάνει τίποτα στο partition των 64 γιατί "cannot lock drive" Μάλιστα στο error checking βγάζει λάθη σε κάμποσα αρχεία πάντα της μορφής "file error marked used" και μόνο στο partition των 64.

2ο πρόβλημα: κάθε φορά που κάνω boot στα 64 προσπαθεί να τρέξει το pm8, πάλι "xmnt2002 no found" και μετά μπαίνει στα win64. Έκανα uninstall αλλά πάλι το ίδιο.

Βοήθεια παιδιά, δεν αντέχω πάλι format...

(η όλη διαδικασία αφορά το μηχάνημα της υπογραφής, αλλά γυρισμένο στα defaults. Τα πάντα,ακόμα και η κάρτα γραφικών)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.