Jump to content



Χριστουγενιάτικη -HDD- Ταλαιπωρία


HikariNoRevan

Recommended Posts

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους. Χθες καθώς έβλεπα ταινία DVD το pc (το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής) ξαφνικά έκανε reset μόνο του και μετά με το που πήγαινε να μπει windows έκανε reset κατευθείαν. Το ίδιο και όταν επέλεγα safe mode. Επείδη ήθελα τα δεδομένα του δίσκου ο οποίος είναι σε 2 partitions 1 των 50 και ένα τα υπόλοιπα 200, μέσα στη τσατιλα πήγα και πήρα ένα 75άρη raptor, τον οποίο φόρμαρα κανονικά ανέβασα λειτουργικό και τον προηγούμενο δίσκο το έβλεπε κανονιοκότατα. Μετέφερα και αρχεία από τον έναν στον άλλον κτλ. Εντάξει λέω καμια ματσακωνιά θα έγινε και θα κάθησανε τα win. Έλα όμως που εκεί που τέσταρα τις 10Κ στροφές του ραπτορα στο quake 4 ξαφνικά κάνει reset από το πουθενά και να σου πάλι τα ίδια δεν μπαίνει win με τίποτα, όλο reset. Το τροφοφοτικό μου είναι super flower 500άρι. Αν κανείς έχει καμία ιδέα, θα είμαι ευγνώμων.

Πολλές ευχές για καλά Χριστούγεννα

Link to comment
Share on other sites

Στη CPU έχω το thermalright xp-90 με έναν 9αρη επάνω. Θερμοκασίες πίανει 29-32 σε idle και 33-36 σε load. Επίσης άλλαξα και κουτί τσίμπισα ένα Kandalf γιατί με τις 2 vga στο Xaser είχανε στουμπωσει όλα από τα καλώδια. Θερμοκρασία m/b γύρω στους 36. Οι vga είναι γύρω στους 44.Το PSU είναι ενός μήνα περίπου έχει πάνω ένα 14άρη ανεμιστήρα. Επιπλέον δεν έχω πουσάρει τπτ όλα είναι σε μαμίσιες ταχύτητες.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα σε ένα αρχαίο σχ. PC(AMD K6-II) μετά από πολύ ψάξιμο είδα ότι η μνήμη Kingston είχε 39524 λάθη(Την είχα ελέγξει με ένα πρόγραμμα που κατέβασα χθες από το Site της M$) και όταν την έβγαλα όλα παίζανε μια χαρά! Κάνε ένα Memory test μέσα από το Dos και δες αν πράγματι οι μνήμες φταίνε.

Κατέβασε το Windows Memory Diagnostic από εδώ φτιάξε μια άδεια δισκέτα, βάλε το FDD για 1η συσκευή από το Bios και μόλις αρχίσει το τεστ βάλε να κάνει τον αργό έλεγχο (Τ).

Link to comment
Share on other sites

Pokemon σου είμαι υπόχρεος. Αυτή τη στιγμή τρέχω το τεστ στο 2ο dimm-ακι και βγάζει σε όλα failed. Οπότε είμαι για μνήμη.... τουλάχιστον τα άλλα 512 είναι καθαρά οπότε το πισάκι θα παίξει. Ευχάριστώ πολύ!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.