Jump to content



6800 Ultra problem?


siemos

Recommended Posts

γεια χαρα και χρονια πολλα.Εχω το παρακατω προβλημα.Εχω μια 6800 ultra σε AGP πανω σε MSI 865.Οταν παω να παιξω καποιο παιχνιδι μετα απο λιγο μου βγαζει pixels ανακατεμενα στην οθονη.Σα μικρα τουβλακια πολυ ψιλα σε διαφορα σημεια και χαλαει τις εικονες.Εχω βαλει τους τελευταιους drivers αλλα εχω δοκιμασει και τους προηγουμενους και παλι τα ιδια.Καμια ιδεα για να λυσω το προβλημα? :102:

Link to comment
Share on other sites

Έχεις κάνει overclock στην κάρτα σου?Άν ναί,δοκίμασε να κατεβάσεις λίγο τους χρονισμούς της.Εάν πάλι όχι,τότε η κάρτα σου έχει πρόβλημα και χρειάζεται αντικατάσταση.Πάντως για να σιγουρευτείς δοκίμασε αν μπορείς την κάρτα σου σε άλλο υπολογιστή.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τις απανατησεις παιδια.Overcklocing δεν εχω κανει θα τσεκαρω και τα υπολοιπα μπας και βγαλω ακρη.Απο οτι ειχα δει η θερμοκρασια με συνεχες παιξιμο ειχε φτασει μεχρι 67 βαθμους C.

Link to comment
Share on other sites

Με 67C δεν έχεις πρόβλημα θερμοκρασίας οπότε καλύτερα να τηνν πας για αντικατάσταση ,αφού λογικά είναι μέσα στην εγγύηση σωστά?

Αν δεν στην αλλάζουν θα το απαιτήσεις ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.

Αφου ούτε overclock δεν έκανες.

Απο όταν την αγόρασες ήταν έτσι?

Link to comment
Share on other sites

όπως είπαν πιο πριν , άμα είσαι εντός της εγγύησης απαίτησε τώρα αλλαγή...ειδικά αν είναι απο μεγάλο μαγαζί που προσφέρει δικιά του εγγύηση,απαίτησε άμεση αντικατάσταση η πιστωτικό. ...πρώτα πάνω από όλα βάλτην σε άλλο pc να δεις αν ισχύει το πρόβλημα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.