Jump to content



εκτυπωτής ΗΡ 3820. Να το αφήσω να αναπαυτεί εν ειρήνη?


anhelito

Recommended Posts

Έχει μια φίλη τον εν λόγω εκτυπωτή που άντε να έχει τυπώσει καμιά 50αριά σελίδες κ πολύ λέω. Τον υπολογιστή μέχρι πρότινος τον είχε για διακόσμηση απ'ότι βλέπω! Το λεπόν δεν τις τυπώνει μία. Αναβοσβήνει το λαμπάκι για τα μελάνια αλλά ακόμα κ όταν έβαλα κάτι δικά μου που είχα, πάλι δεν έπαιξε. Επίσης όταν ανοίγεις το καπάκι για να αλλάξεις τα μελάνια η κεφαλή δεν πάει στη μέση για να μπορείς να έχει πρόσβαση σε αυτά. Φαντάζομαι πώς είναι για πέταμα ε? Να μην το πολυκουράζω το θέμα απ'οτι φαντάζομαι ε?

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μερικά τεχνάσματα όπως να τον φυσήξεις με ένα πιστόλι αέρος να φύγει η σκόνη, ακόμα και πιστολάκι μαλλιών με ζεστό αέρα για να μαλακώσουν τυχόν ξεραμένα μελάνια ή πουρί από σκόνη κλπ.

Αν δεν βγει τπτ θα σου έλεγα να τον πας για service και πράττεις ανάλογα με τη διάγνωση του τεχνικού, αλλά καλύτερα να μην ασχοληθείς γιατί είναι λίγο δύσκολο να σε συμφέρει η επισκευή μιας και η HP πάσχει στα μηχανικά μέρη και τα ανταλλακτικά της είναι πανάκριβα άσε που ο τεχνικός θα σου ζητήσει την ταρίφα του φτιάχνει δε φτιάχνει…

Link to comment
Share on other sites

το θέμα είναι πώς η ταρίφα του τεχνικού θα πάει όσο ένας καινούριος. Οπότε μάλλον δεν πρέπει να γίνεται λόγος για σέρβις τη στιγμή που ένας φθηνός πόσο να κάνει πια. Ούτε συναισθηματικό δέσιμο υπάρχει για να πείς ότι θα το φτιάξει. Εγώ πάντως σε ανάλογες περιπτώσεις δικές μου, τα πετάω χωρίς δεύτερη σκέψη κ πέρνω καινούρια. Αλλά θα δοκιμάσω αυτό με το πιστολάκι των μαλλιώς.

Link to comment
Share on other sites

Να υποθέσω ότι δεν έχεις πρόβλημα με τα λεφτά[elpizw na mhn se ethiksa(kai sorry ama to ekana)]Φιλε aspirin και εγώ πιστεύω ότι άμα δεν πετύχει και αυτό με το πιστολάκι μάλλον πρέπει να πάει για πέταμα αν και ίσως να μην δίνει σωστή τροφοδοσία σε καθ και άμα πας σε τεχνικό να είναι κάτι εύκολο και με μικρή ταρίφα αλλα άμα το πας και για να το φτιαξει είναι πολλά τα λεφτά και πεις όχι θα πρέπει να δώσεις money στον τεχνικό έστω και 30 euro τα οποια θα είναι χαμένα λεφτά με αυτά πάνε πάρε τσιγάρα..:p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.