Jump to content



κολαει στην εκκινηση!!


BoNito1442169110

Recommended Posts

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!Εχω εναν winch 3000 @2.2ghz , a8n-sli(updated bios) , 2x512 kingston pc3200(default) , 2x6600gt(sli) , 2xhdd , 2xcds ,τροφοδοτικο 420W του πλαισιο (ΝοName)!Ενω το pc μου δουλευε μια χαρα σκευτηκα μια μερα να το κλεισω..Μολις πηγα να το ξανανοιξω μετα απο καμια ωρα κολλαγε στην αρχη(εκει που κανει τον ελενχο της ραμ)...βίος δεν μπορουσα να μπω!1η κινηση εκανα reset στα βίος με το jumper-->παλι τα ιδια..

2η κινηση επαιξα με τις ραμ--ο>τιποτα(οι ραμ δοκιμαστηκαν και σε αλλο pc και ειναι οκ!!ΒΟΉΘΕΙΑ! :090:

edit:βοήθεια!!!!

Link to comment
Share on other sites

Σου διαβάζει της ram η ούτε τις ram??Am δεν σου βγάζει cmos error τότε το cmos είναι μια χαρά και από όσα ξέρω και καταλαβαίνω το προβλημα είναι hardware και όχι software γιατί άμα ήταν software θα σου προχωρούσε λίγο πιο κάτω έστω να σου εβγαζε cmos error άρα δες μήπως κάτι θα έχει κουμπώσει καλά η κουνήθηκε και δεν κάνει καλή επαφή..Επίσης στην Τ Ε Λ Ι Κ Η διέλυσε όλο το pc σου και ξανά μόνταρε το εγώ όταν δεν βρίσκω tpt άλλο να κάνω και δεν είναι software το πρόβλημα κάνω αυτό...(Αφού πρώτα δω ram και όλες τις τροφοδοσίες και πιέσω τα πάντα μήπως φτάει μια λεπτομέρεια...)

Link to comment
Share on other sites

Μπα , τροφοδοτικό αν ήταν το πιο πι8ανό ίτι 8α σου παρουσίαζει πρόβλημα άμα έμπαινες στα windows όπου θα αυξάνονταν οιο απαιτήσεις σε ρεύμα.Άρα προς το παρόν θεωρουμαι ότι δουλεύει καλά.

Κάνε το εξής: Βγάλε τα όλα πλήν τον πολύ βασικών.Μνήμε , κάρτα γραφικ΄βν και μνήμες. Δε΄ς αν θα περάσει το post και μπές σε BIOS mode και δες αν συμπεριφέρεται σωστά.Μετά βάλε μόνο το δίσκο με το λειτουργικό και πάμε σιγά σιγά....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.