Jump to content



Νέο Σύστημα κ καλή χρονιά


Ridd1ck

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!! :039: Πριν απο μερικές μέρες απέκτησα το mainstream σύστημα που βλέπεται στην υπογραφή μου.Από επιδόσεις μιας και είμαι gamer(όσο κρατάει η τσέπη μου) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από επιδόσεις στα τελευταία games και σε αναλύσεις 1024*768 έως 1280*1024 χώρις Antialiasing.θα ήθελα αν κάποιος ξέρει για την συγκεκριμένη μητρική αν μπορώ με το hardware που έχω και ΧΩΡΙΣ να πουσάρω CPU και GPU να έχω αυτό που λέμε μέγιστες επιδόσεις.Αναφέρομαι γιατί ένα φιλαράκι μου έιπε πως αν βάλω σωστά τα timings στο SPD θα έχω μικροδιαφορές προς το καλύτερο.Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος στο συγκεκριμένο θέμα?Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Οχι την μια από matsoukasbros (θεσσαλονίκη) την πλήρωσα 70 € είναι made in USA και έχει τσιπακια Infineon.Και την άλλη από Πλαίσιο την πλήρωσα 45 € ειναι Made in China κι έχει τσιπάκια 2$#%ffwem32#%^&.Και οι 2 ειναι C.L. 3 με ίδιο κωδικό προϊόντος αλλά αυτή του πλαίσιου μου βρωμάει γιατί την πήρα τόσο φθηνά σε διάστημα μόλις 2 μήνων από την πρώτη.

P.S: Nice sig :ylsuper:

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν από τις μνήμες δεν θα κερδίσεις και πολύ στα παιχνίδια εκτος αν παίζεις σε χαμηλες αναλύσεις χωρίς φίλτρα. Τώρα αν θες σφιχτά timings μπες στο bios δώσε περίπου 0.1volt και βάλε το cas latency 2.5 . Επειδή οι μνήμες σου δεν είναι από τις καλύτερες και δεν πιστεύω να έχουν ψύκτρες μπορεί να δημιουργηθούν αστάθειες στο σύστημα όπου και θα πρέπει να τις επιστρεψεις στα default timings. Εγώ θα σου πρότεινα να μείνεις όπως είσαι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.