andrip Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 Αλοχα!Σκέφτομαι (όπως λέει και ο τίτλος) να περάσω απο το tsunami που το χω περίπου 2 χρόνια. Θέλω κάτι λίγο πιο σοβαρό πλέον (πάνε τα φοιτητηλίκια :010: :010: ).Το stacker ντάξει έχω διαβάσει παντού οτι είναι καλύτερο απλα θέλω να ρωτήσω αν επειδή το βλέπω πιο στιβαρό απο το tsunami αν θα υπάρχει μείωση στο θόρυβο γιατί μου χει πάρει τα αυτιά αυτό που έχω τώρα, με τα original ανεμιστηράκια δεν έχω προσθέσει κάτι άλλο.
_daemon_ Ιανουάριος 4, 2006 #2 Ιανουάριος 4, 2006 To stacker προσφέρεται για υδρόψυξη εξαιτίας του άπλετου χώρου που διαθέτει. (ώρα για πειραματισμό ) Ακόμα και με αέρα όμως δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα στο θόρυβο καθώς τα original ανεμιστηράκια είναι αρκετά αθόρυβα.
andrip Ιανουάριος 4, 2006 Author #3 Ιανουάριος 4, 2006 επειδή έχει αρχίσει και μου τη δίνει ο θόρυβος ενδιαφέρομαι για κάτι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο. Κι απ'οτι έχω διαβάσει κι εδώ μερικά έτοιμα kit υδρόψυξης είναι αρκετά αθόρυβα οπότε θα το κοιτάξω θενκσ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.