Jump to content



πέρασμα απο tsunami σε stacker


andrip

Recommended Posts

Αλοχα!

Σκέφτομαι (όπως λέει και ο τίτλος) να περάσω απο το tsunami που το χω περίπου 2 χρόνια. Θέλω κάτι λίγο πιο σοβαρό πλέον (πάνε τα φοιτητηλίκια :010: :010: ).

Το stacker ντάξει έχω διαβάσει παντού οτι είναι καλύτερο απλα θέλω να ρωτήσω αν επειδή το βλέπω πιο στιβαρό απο το tsunami αν θα υπάρχει μείωση στο θόρυβο γιατί μου χει πάρει τα αυτιά αυτό που έχω τώρα, με τα original ανεμιστηράκια δεν έχω προσθέσει κάτι άλλο.

Link to comment
Share on other sites

To stacker προσφέρεται για υδρόψυξη εξαιτίας του άπλετου χώρου που διαθέτει. (ώρα για πειραματισμό :)) Ακόμα και με αέρα όμως δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα στο θόρυβο καθώς τα original ανεμιστηράκια είναι αρκετά αθόρυβα.

Link to comment
Share on other sites

επειδή έχει αρχίσει και μου τη δίνει ο θόρυβος ενδιαφέρομαι για κάτι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο. Κι απ'οτι έχω διαβάσει κι εδώ μερικά έτοιμα kit υδρόψυξης είναι αρκετά αθόρυβα οπότε θα το κοιτάξω θενκσ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.