Jump to content



Tα φωτα σας για παλιο pc...


loner

Recommended Posts

Εχω ενα Celeron 533 με WinneX1 board και voodoo banshee (YEAH!!!!). To pc οταν το ανοιγες εκανε ενα διακεκομενο beep και δεν ανοιγε. Δεν εδινε σημα στην οθονη δλδ. Βγαζοντας το ενα dim (εχει 2 64mb pc100) σταματησε. Χαρουμενος οτι εφταιγε το dim το ξαναανοιγω. Εβγαλε στην οθονη τα χαρακτηριστικα του pc. Εκει κολλησε. Τιποτα. Δεν εκανε το beep τουλαχιστον.... Τελοσπαντων. Εβαλα το αλλο dim στο slot του αλλου που εβγαλα. Τιποτα στην οθονη και το σπαστικο Beep. Αρα το ενα slot ειναι καλο και το ενα καηκε. Αρα οι μνημες δουλευουν αλλα το pc αρνειται να ανοιξει. Τι reset στην μητρικη εκανα, τιποτα. Δεν δινει καν σημα.... Εχει και οnboard καρτα γραφικων αλλα δεν μπορω να μπω στο bios να την επιλεξω.... Τι να κανω; Οχι τιποτε αλλο αλλα ειναι της ξαδερφης μου η οποια το ειχε μονο word,excel και τετοια, και δεν μπορει να διαθεσει τωρα χρηματα.... Τι προτεινετε; Εγω πιστευω οτι ειναι μητρικη....

Link to comment
Share on other sites

Οπως τα λες και εγω το ιδιο πιστευω αλλα αμα καηκε η μητρικη τελειως μαλλον δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα εκτος απο το να βρεις καμια μητρικη σε fleamarket,μεταχειρισμενα κτλ.Reset cmos εκανες μονο ενα αλλο PSU μπορεις να δοκιμασεις τιποτα αλλο δε μπορω να σκεφτω.....

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ για μητρική το βλέπω. Δοκίμασε όμως μήπως παίζει κ τίποτα με τα drives. Μου έχει τύχει παρόμοιο πρόβλημα και έφταιγε ο σκληρός δίσκος.

Γενικά δοκίμασε το κλασσικό, ξήλωμα όλα και άνοιγμα προσθέτοντας κάτι κάθε φορά.

Link to comment
Share on other sites

Τα drive τα εβγαλα ολα. Και παλι τιποτα....

Αλλαξα και cpu και psu και παλι τιποτα. Η πλακα ειναι οτι μολις εβαλα το παλιο psu δεν αναβε παρα μονο το led της μητρικης, τιποτε αλλο ουτε το cooler του τροφοδοτικου. Ουτε καν το pc. Μολις ξανααλλαξα και εβαλα καινουριο psu εκανε παλι τα ιδια με την διαφορα οτι ακουστικε ενα φσσσσσσσσ και μετα μυρισε κατι.

Ο υπολογιστης πηρε τον δρομο για τα Λιοσια.... Απλα κρατησα οτι μπορουσα. Μου εκαψε και ενα psu o κερατας ο celeron....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.