Jump to content



Τοποθέτηση ZALMAN ZM-17CU VGA HEATSINK


xabikos

Recommended Posts

Επειδή το η μόνη πηγή θορύβου του υπολογιστή είναι το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών αποφάσισα να το αλλάξω. Αγόρασα λοιπόν αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806167

γιατί ήθελα κάτι χωρίς ανεμιστήρα. Δεν σκέφτηκα όμως πως θα το βάλω πάνω στην κάρτα. Μέσα στο κουτί έχει δυο σωληνάρια με κόλλα που με αυτά πρέπει να το στερεώσω πάνω στην κάρτα. Λογικά το μείγμα αυτό θα είναι και θερμοαγώγιμο γιατί πάστα δεν γίνεται να βάλω. Θα αντέξει το βάρος η κόλλα γιατί η ψύκτρα θα κάθεται ανάποδα και σε συνδυασμό με την θερμοκρασία φοβάμαι μήπως ξεκολλήσει με το πέρασμα του χρόνου. Έχει βάλει κανείς μήπως το ίδιο σύστημα να μου πει εμπειρία. Η κάρτα γραφικών είναι μια GeForce4 Ti 4200.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά δεν άντεξα και την έβαλα την ψύκτρα. Δείχνει να κόλησε αρκετά καλά. Αλλά πιάνω τον πυρήνα απο την άλλη μεριά και μου φαίνετε αρκετά πιο ζεστός απο οτι πριν. Υπάρχει τρόπος να δω τη θερμοκρασία της gpu; Σε τι περίπου θερμοκρασία είναι τα φυσιολογικά; Δεν την έχω κάνει καθόλου overclocking.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.